Hocam Benim Kadar Araştırmış Olamazsınız 50 Günde 30 Saatten Fazlamı Forumlarda Arastirma İle Geçirdim

Yılda Üç Telefon Acabilirsiniz. Sizin Soylediginize Bakılırsa Bu Hesap Aktivasyonunu Topluluktan Yapalı 2 Yıl Olmuş. Ve Konuyu Tekrar Anlatayım 2 Yıl Önce Hyperoslu Cihaz Sayısı Örnek Veriyorum 100 Bin İdi Bunların Binde Biri Kilit Açmak İsterse Akşam Saat 11de Bile Basvuru Yapsa Kabul Oluyordu Çünkü Günlük Sınır Hyperos Kullanan Cihaz Az Olunca Yeterli Geliyordu(Herhalde Günde 5 Veya 10 Kişinin Kilit Açmasına İzin Veriyorlar.) Bugün Milyonlarca Hyperos Cihaz var Belki Kilit Açmak İsteyen Sayısı 100 Bin Vardır Siz Bu İnsanlar Arasında Her Gün 5-10 Kişiden Birisi Olup Aralarindan Siyrilmaniz Gerekiyor. Bunun İçin Alarm Kuruyorum Saat Info Sitesinden Telefon Saatinin Küresel Saatle Arasında Zaman Farkına Bakıyorum Çin Saatini Takip Ederek Tuşa Tıklıyorum. Yani 2 Yıl Öncesinin Kuralları İle Bana Şöyle Kolay Yok Böyle Kolay Demenin Mantığı Yok. Küresel Desteğe Mail mi Atmadım, Forumlarda Bulduğum Her Türlü Bypass'ı mi Denemedim, Dünyada Xiaomi Hyperos Bootloader Kilidi Açılış İle Alakalı Tüm Konuları Okudum Hocam Çince Olanlari Bile

Küresel Destek Xiaomi 14 ultra'nın Kilidi Açmanın Bir Yolu Ve Yöntemi Yoktur Dedi Çekildi Farkındayım Kilidi Açanlar Var ama Xiaomi Destek Bunu Soyledikten Sonra 28 Kasım İtibadiyle Kilit Açtığını İddia Eden Kimseye de Denk Gelmedim.