Soru Samsung S24 Ultra/S23 Ultra Server Kayıt

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
EU rom twrp vs yükleyenler var hocam yeni dönemde mi yapılmıyor anlamadım tam.
Birde s24 için soru sormustum onu da cevaplayabilir misiniz ?
Hocam s24u İçin Ne Sordunuz Bilemedim.
Güncelleme Server Kaydını Olumsuz Etkilemez.
Şuan Server Kaydı Kapalı Açılır mı Açılmaz mi Belli Değil Belki Hiç Acilmayadabilir.
Evet Server Kaydı Biraz Pahalı Şuan 12 Bin Liradan Başlıyor Ve İlerliyor Eğer Yeniden Açılırsa Yoğunluk Olacağı İçin 15-16 Bin Altına İnmez. Cevaplar Sorunuzun Cevabı Değilse Özelden Sorabilirsiniz.

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
47
Hocam İki Cihazi da İnceledim Birisi Bende Birini Kardeşim Kullanıyor Şuan 14 Ultra İle Yazıyorum Şarj Konusunda Isınma Konusunda s24 Ultra, Xiaomi 14 ultrayı Maalesef İkiye Katlıyor 14 Ultra Xiaominin En Kötü Şarj Performansi Veren Telefonlarindan 1. olmasa bile 2. Olabilir Hyperos 1.0 da 5 saat ekran süresi verdiğini hatırlamam 3-4 saatte kapanıyor Bugün İlk Defa Hyperos 2.0 İle 5 saati Geçti 23 şarjım Var Şuan. Zaten Hız Konusunda Ve Bir Çok Konuda Aynılar Çok Bir Farklari Yok Kamera Olarak Xiaomi 14 ultra S24 Ultraya Çok Fazla Fark Atıyor. BL Kilidi Konusuna Gelirsek Rom Root İşleriyle Uğraşıyorsaniz Xiaomi 14 ultra BL Kilidi Acilmiyor Bu Durumda Samsung Tercih Edebilirsiniz Ben Şarj Dayanmıyor Ve BL Kilidi Acilmiyor Diye Bundan Dolayı Telefonu Satıp Samsung'a Geçmeyi İstedim YouTube'da Videolarini İzledim Kiyaslamalara Baktim Felan Sonra Kafamda Herşey Okeydi Kardeşin s24 Ultranin Kamerayi Görünce Resmen Hayal Kırıklığı Yaşadım Eski Samsungdan Eser Kalmamış B*k Gibi Demeyeyim de ISO Kökleyerek Günü Kurtarmaya Çalışıyor Kamera, Xiaomi Bu Konuda 2-3 Yıl Fark Atmış Samsung'a. Seçiminizi Ona Göre Yapın. Birisi Şarjda Rezalet Birisi Kamerada.
Hocam gayette açılıyor ben 1 adet 14 ultra ve 5 tanede hyperos luncihazin bl.kilidini açtım hemde eskisinden daha kolay ve daha kısa sürede

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Hocam gayette açılıyor ben 1 adet 14 ultra ve 5 tanede hyperos luncihazin bl.kilidini açtım hemde eskisinden daha kolay ve daha kısa sürede
28 Kasım İtibariyle Aldığım Maile Göre Açılması İçin Bir Yol Yöntem Bulunmuyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca Günlük Cihaz Sınırı Kaç Biliyor musun ? Hyperoslu Cihaz O Kadar Arttı ki 19.00.00'da Basman Gereken Tuşa 2 Saniye Geç Basarsan Yine Acamiyorsun Kilidi Eskisinde Ben 5dkde Kilit Açtığımı Hatırlarım Bunda 50 Gündür Uğraşıyorum Ayrıca 60 Gün Sürdü, 3 Ay Oldu Hayla Açamadım Diyen Bile Var. Eski Sistemden Ekstra Adımlar Eklendi Ve Bin Bir Çeşit Kurali Var. Şuan Topluluk Hesabım 5. seviye Altında Olduğu İçin Kilit Açma Yapmıyor Hesap Hatası Veriyor 2 Ay Her Gün Düzenli Takip İle Anca 5. seviye Oluyorsun Zaten Eskisinden Daha Kolay Olduğuna Hayla Eminsen Diyecek Birseyim yok.

Ayrıca Günlük Cihaz Sınırı Kaç Biliyor musun ? Hyperoslu Cihaz O Kadar Arttı ki 19.00.00'da Basman Gereken Tuşa 2 Saniye Geç Basarsan Yine Acamiyorsun Kilidi Eskisinde Ben 5dkde Kilit Açtığımı Hatırlarım Bunda 50 Gündür Uğraşıyorum Ayrıca 60 Gün Sürdü, 3 Ay Oldu Hayla Açamadım Diyen Bile Var. Eski Sistemden Ekstra Adımlar Eklendi Ve Bin Bir Çeşit Kurali Var. Şuan Topluluk Hesabım 5. seviye Altında Olduğu İçin Kilit Açma Yapmıyor Hesap Hatası Veriyor 2 Ay Her Gün Düzenli Takip İle Anca 5. seviye Oluyorsun Zaten Eskisinden Daha Kolay Olduğuna Hayla Eminsen Diyecek Birseyim yok. Şuan Başvuru Yine Yapamiyorum Hata Verdiginde Öyle Kafana Göre Basamıyorsun Unlock Bootloader Tuşuna. Ayın 9'unda Tekrar Tuş Aktif Olacak O Zaman Bidaha Basacagim Hata Verirse Yıl Başı Sonrasına Atacak Tekrar Gel Diye

Son düzenleme:

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
47

Ayrıca Günlük Cihaz Sınırı Kaç Biliyor musun ? Hyperoslu Cihaz O Kadar Arttı ki 19.00.00'da Basman Gereken Tuşa 2 Saniye Geç Basarsan Yine Acamiyorsun Kilidi Eskisinde Ben 5dkde Kilit Açtığımı Hatırlarım Bunda 50 Gündür Uğraşıyorum Ayrıca 60 Gün Sürdü, 3 Ay Oldu Hayla Açamadım Diyen Bile Var. Eski Sistemden Ekstra Adımlar Eklendi Ve Bin Bir Çeşit Kurali Var. Şuan Topluluk Hesabım 5. seviye Altında Olduğu İçin Kilit Açma Yapmıyor Hesap Hatası Veriyor 2 Ay Her Gün Düzenli Takip İle Anca 5. seviye Oluyorsun Zaten Eskisinden Daha Kolay Olduğuna Hayla Eminsen Diyecek Birseyim yok.
Hocam ben 1 kere mi topluluğundan aktivsayon yaptım ondan sonra o hesapla 5 kere hyperos bootloader açtım hemde 5 inde 3 Gün bekleme süresi verdi miuda 7 Gün veriyordu herseyin en doğrusunu harzaman bilemezsiniz bu forum bana bunu öğretti araştırın bence kolayca açılıyor kuralına uygun yaptinizmi

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Hocam ben 1 kere mi topluluğundan aktivsayon yaptım ondan sonra o hesapla 5 kere hyperos bootloader açtım hemde 5 inde 3 Gün bekleme süresi verdi miuda 7 Gün veriyordu herseyin en doğrusunu harzaman bilemezsiniz bu forum bana bunu öğretti araştırın bence kolayca açılıyor kuralına uygun yaptinizmi
Hocam Benim Kadar Araştırmış Olamazsınız 50 Günde 30 Saatten Fazlamı Forumlarda Arastirma İle Geçirdim 😊 Yılda Üç Telefon Acabilirsiniz. Sizin Soylediginize Bakılırsa Bu Hesap Aktivasyonunu Topluluktan Yapalı 2 Yıl Olmuş. Ve Konuyu Tekrar Anlatayım 2 Yıl Önce Hyperoslu Cihaz Sayısı Örnek Veriyorum 100 Bin İdi Bunların Binde Biri Kilit Açmak İsterse Akşam Saat 11de Bile Basvuru Yapsa Kabul Oluyordu Çünkü Günlük Sınır Hyperos Kullanan Cihaz Az Olunca Yeterli Geliyordu(Herhalde Günde 5 Veya 10 Kişinin Kilit Açmasına İzin Veriyorlar.) Bugün Milyonlarca Hyperos Cihaz var Belki Kilit Açmak İsteyen Sayısı 100 Bin Vardır Siz Bu İnsanlar Arasında Her Gün 5-10 Kişiden Birisi Olup Aralarindan Siyrilmaniz Gerekiyor. Bunun İçin Alarm Kuruyorum Saat Info Sitesinden Telefon Saatinin Küresel Saatle Arasında Zaman Farkına Bakıyorum Çin Saatini Takip Ederek Tuşa Tıklıyorum. Yani 2 Yıl Öncesinin Kuralları İle Bana Şöyle Kolay Yok Böyle Kolay Demenin Mantığı Yok. Küresel Desteğe Mail mi Atmadım, Forumlarda Bulduğum Her Türlü Bypass'ı mi Denemedim, Dünyada Xiaomi Hyperos Bootloader Kilidi Açılış İle Alakalı Tüm Konuları Okudum Hocam Çince Olanlari Bile☺️Küresel Destek Xiaomi 14 ultra'nın Kilidi Açmanın Bir Yolu Ve Yöntemi Yoktur Dedi Çekildi Farkındayım Kilidi Açanlar Var ama Xiaomi Destek Bunu Soyledikten Sonra 28 Kasım İtibadiyle Kilit Açtığını İddia Eden Kimseye de Denk Gelmedim.

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
47
Hocam Benim Kadar Araştırmış Olamazsınız 50 Günde 30 Saatten Fazlamı Forumlarda Arastirma İle Geçirdim 😊 Yılda Üç Telefon Acabilirsiniz. Sizin Soylediginize Bakılırsa Bu Hesap Aktivasyonunu Topluluktan Yapalı 2 Yıl Olmuş. Ve Konuyu Tekrar Anlatayım 2 Yıl Önce Hyperoslu Cihaz Sayısı Örnek Veriyorum 100 Bin İdi Bunların Binde Biri Kilit Açmak İsterse Akşam Saat 11de Bile Basvuru Yapsa Kabul Oluyordu Çünkü Günlük Sınır Hyperos Kullanan Cihaz Az Olunca Yeterli Geliyordu(Herhalde Günde 5 Veya 10 Kişinin Kilit Açmasına İzin Veriyorlar.) Bugün Milyonlarca Hyperos Cihaz var Belki Kilit Açmak İsteyen Sayısı 100 Bin Vardır Siz Bu İnsanlar Arasında Her Gün 5-10 Kişiden Birisi Olup Aralarindan Siyrilmaniz Gerekiyor. Bunun İçin Alarm Kuruyorum Saat Info Sitesinden Telefon Saatinin Küresel Saatle Arasında Zaman Farkına Bakıyorum Çin Saatini Takip Ederek Tuşa Tıklıyorum. Yani 2 Yıl Öncesinin Kuralları İle Bana Şöyle Kolay Yok Böyle Kolay Demenin Mantığı Yok. Küresel Desteğe Mail mi Atmadım, Forumlarda Bulduğum Her Türlü Bypass'ı mi Denemedim, Dünyada Xiaomi Hyperos Bootloader Kilidi Açılış İle Alakalı Tüm Konuları Okudum Hocam Çince Olanlari Bile☺️Küresel Destek Xiaomi 14 ultra'nın Kilidi Açmanın Bir Yolu Ve Yöntemi Yoktur Dedi Çekildi Farkındayım Kilidi Açanlar Var ama Xiaomi Destek Bunu Soyledikten Sonra 28 Kasım İtibadiyle Kilit Açtığını İddia Eden Kimseye de Denk Gelmedim.
Hocam sizin yardıma ihtiyacınız yok en iyisini siz biliyorsunuz 😂😂

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Al Bakalim Böyle Bir Hata Geldi Bilmem Kaçıncı Sefer Ve Bu Hata Gelince Sana 3-5 Günün Çok Otesinde 10-15 Gün Bekleme Veriyor Ve Ben Bu Hatayı Belki 4. belki 5. alışım. Kolayca Açılıyor Diyorsun Ya Bu Günün Yöntemi İle Kilit Açtığını Varsayarak Söyle Bakalım Kuralı Neymiş Hemen Aşalim Bu Sorunu da

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-12-02-08-18-07-880_com.mi.global.bbs.jpg
    Screenshot_2024-12-02-08-18-07-880_com.mi.global.bbs.jpg
    88,8 KB · Görüntüleme: 18

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6

Sohbet Samsungtan kaymış, konu dışına çıkmış... Ufak bir bilgilendirme ekleyip kaçıyorum. :D

Günlük sınır 5-10 değil 2000 kişi. Kota her gün saat 19.00'da sıfırlanıyor. Genellikle 19.00.00 değil de 18.59.50'de sıfırlama yapılıyor ve 2000 kişilik kota bir kaç saniyede doluyor. 18.59.51 gibi deneyin.

kzlgl42

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Kadir
Cihazım
Mi 9T
Konular
0
Sohbet Samsungtan kaymış, konu dışına çıkmış... Ufak bir bilgilendirme ekleyip kaçıyorum. :D

Günlük sınır 5-10 değil 2000 kişi. Kota her gün saat 19.00'da sıfırlanıyor. Genellikle 19.00.00 değil de 18.59.50'de sıfırlama yapılıyor ve 2000 kişilik kota bir kaç saniyede doluyor. 18.59.51 gibi deneyin.
Hocam Tavsiye Üzerine Bir Kaç Gün 5 Saniye Önce Denedim Günlük Sınır Hatası Sıfırlanmamıştı Ben Sınır Hatasına Takılıyorum Hesap Hatası Benim Şuan ki Problemim Defalarca Aynı Hatayı Aldım Almaya da Devam ediyorum.

Hocam Tavsiye Üzerine Bir Kaç Gün 5 Saniye Önce Denedim Günlük Sınır Hatası Sıfırlanmamıştı Ben Sınır Hatasına TAKİLMİYORUM Hesap Hatası Benim Şuan ki Problemim Defalarca Aynı Hatayı Aldım Almaya da Devam ediyorum.

baran4524

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
47
Al Bakalim Böyle Bir Hata Geldi Bilmem Kaçıncı Sefer Ve Bu Hata Gelince Sana 3-5 Günün Çok Otesinde 10-15 Gün Bekleme Veriyor Ve Ben Bu Hatayı Belki 4. belki 5. alışım. Kolayca Açılıyor Diyorsun Ya Bu Günün Yöntemi İle Kilit Açtığını Varsayarak Söyle Bakalım Kuralı Neymiş Hemen Aşalim Bu Sorunu da
Ben geçen sene mi kilit başvurusu kısmını tamamladim ve 2025 12 aya kadar süre verdi verdi bana hesabım mi kilit başvurusu yapılmış yani oyuzden rahatca kilitli cihazları açıyorum 3 gün süre veriyor her açtığım cihaza

Üst Alt