- Adım
- Hasan
- Cihazım
- Mi9t Pro
- Konular
- 10
değildir. Açık olsa biz biliriz.Hocam geçen yüksek mevlaya kayıt.yaptiran birini gördüm mumkunmudur
değildir. Açık olsa biz biliriz.Hocam geçen yüksek mevlaya kayıt.yaptiran birini gördüm mumkunmudur
Çok arada kaldım 14 Ultra ile sürekli karşılaştırma videoları izliyorum sonuca varamadımAlın alın 2025 Agustos ayına kadar cıkar kayıt merak etmeyin...
Çok arada kaldım 14 Ultra ile sürekli karşılaştırma videoları izliyorum sonuca varamadım
Kumlanma sorunu var mı sizin ekranınızdaS24 Ultra alın bakın keyfinize![]()
Kumlanma sorunu var mı sizin ekranınızda
Hocam İki Cihazi da İnceledim Birisi Bende Birini Kardeşim Kullanıyor Şuan 14 Ultra İle Yazıyorum Şarj Konusunda Isınma Konusunda s24 Ultra, Xiaomi 14 ultrayı Maalesef İkiye Katlıyor 14 Ultra Xiaominin En Kötü Şarj Performansi Veren Telefonlarindan 1. olmasa bile 2. Olabilir Hyperos 1.0 da 5 saat ekran süresi verdiğini hatırlamam 3-4 saatte kapanıyor Bugün İlk Defa Hyperos 2.0 İle 5 saati Geçti 23 şarjım Var Şuan. Zaten Hız Konusunda Ve Bir Çok Konuda Aynılar Çok Bir Farklari Yok Kamera Olarak Xiaomi 14 ultra S24 Ultraya Çok Fazla Fark Atıyor. BL Kilidi Konusuna Gelirsek Rom Root İşleriyle Uğraşıyorsaniz Xiaomi 14 ultra BL Kilidi Acilmiyor Bu Durumda Samsung Tercih Edebilirsiniz Ben Şarj Dayanmıyor Ve BL Kilidi Acilmiyor Diye Bundan Dolayı Telefonu Satıp Samsung'a Geçmeyi İstedim YouTube'da Videolarini İzledim Kiyaslamalara Baktim Felan Sonra Kafamda Herşey Okeydi Kardeşin s24 Ultranin Kamerayi Görünce Resmen Hayal Kırıklığı Yaşadım Eski Samsungdan Eser Kalmamış B*k Gibi Demeyeyim de ISO Kökleyerek Günü Kurtarmaya Çalışıyor Kamera, Xiaomi Bu Konuda 2-3 Yıl Fark Atmış Samsung'a. Seçiminizi Ona Göre Yapın. Birisi Şarjda Rezalet Birisi Kamerada.Çok arada kaldım 14 Ultra ile sürekli karşılaştırma videoları izliyorum sonuca varamadım
Hocam İki Cihazi da İnceledim Birisi Bende Birini Kardeşim Kullanıyor Şuan 14 Ultra İle Yazıyorum Şarj Konusunda Isınma Konusunda s24 Ultra, Xiaomi 14 ultrayı Maalesef İkiye Katlıyor 14 Ultra Xiaominin En Kötü Şarj Performansi Veren Telefonlarindan 1. olmasa bile 2. Olabilir Hyperos 1.0 da 5 saat ekran süresi verdiğini hatırlamam 3-4 saatte kapanıyor Bugün İlk Defa Hyperos 2.0 İle 5 saati Geçti 23 şarjım Var Şuan. Zaten Hız Konusunda Ve Bir Çok Konuda Aynılar Çok Bir Farklari Yok Kamera Olarak Xiaomi 14 ultra S24 Ultraya Çok Fazla Fark Atıyor. BL Kilidi Konusuna Gelirsek Rom Root İşleriyle Uğraşıyorsaniz Xiaomi 14 ultra BL Kilidi Acilmiyor Bu Durumda Samsung Tercih Edebilirsiniz Ben Şarj Dayanmıyor Ve BL Kilidi Acilmiyor Diye Bundan Dolayı Telefonu Satıp Samsung'a Geçmeyi İstedim YouTube'da Videolarini İzledim Kiyaslamalara Baktim Felan Sonra Kafamda Herşey Okeydi Kardeşin s24 Ultranin Kamerayi Görünce Resmen Hayal Kırıklığı Yaşadım Eski Samsungdan Eser Kalmamış B*k Gibi Demeyeyim de ISO Kökleyerek Günü Kurtarmaya Çalışıyor Kamera, Xiaomi Bu Konuda 2-3 Yıl Fark Atmış Samsung'a. Seçiminizi Ona Göre Yapın. Birisi Şarjda Rezalet Birisi Kamerada.
Hocam Maalesef İsler Eskisi Gibi Değil 50 Gündür Ugrasiyorum Açmak İçin Henüz Açamadım 28 Kasım'da Xiaomi Küresel Destekten de Xiaomi 14 ultra için Herhangi Bir Bootloader Kilidi Açma Yolu Ve Yöntemi Yoktur Yanıtını Aldım. Sürekli Hata Veriyor Kilit Açmak İstersen14 de bl kilidi nasıl açılmıyor hocam ? Xiaominin en büyük özelliği oydu
S24te knox sayacı vs varmış root rom mevzularinda sıkıntı oluyor mu ?
Bildiğim Kadarıyla Rom Root konularında eziyet etmiyor Samsung ama Bazı Sistem Uygulamaları Knox Gibi Şeyler Çalışmıyor. Kamera Önemli Değil derseniz Güzel Telefon s24u14 de bl kilidi nasıl açılmıyor hocam ? Xiaominin en büyük özelliği oydu
S24te knox sayacı vs varmış root rom mevzularinda sıkıntı oluyor mu ?
EU rom twrp vs yükleyenler var hocam yeni dönemde mi yapılmıyor anlamadım tam.Hocam Maalesef İsler Eskisi Gibi Değil 50 Gündür Ugrasiyorum Açmak İçin Henüz Açamadım 28 Kasım'da Xiaomi Küresel Destekten de Xiaomi 14 ultra için Herhangi Bir Bootloader Kilidi Açma Yolu Ve Yöntemi Yoktur Yanıtını Aldım. Sürekli Hata Veriyor Kilit Açmak İstersen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bildiğim Kadarıyla Rom Root konularında eziyet etmiyor Samsung ama Bazı Sistem Uygulamaları Knox Gibi Şeyler Çalışmıyor. Kamera Önemli Değil derseniz Güzel Telefon s24u