Soru Samsung S23 Ultra server kayıtlı güncelleme alır mı?

bilaltatar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bilal tatar
Cihazım
Samsung s23 ult
Konular
1
Merhaba s23 ultra cihaz aldım server kayıtlı güncelleme alacak dediler 3 ay oldu gelmedi bilgisi olan varmı benim gibi ayıpta güncelleme alan oldumu yardımcı olurmusunuz

aysekili06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İsmail
Cihazım
mi 8 se
Konular
0
IMEI'ler hangi rakamla başlıyor, ben çok denememe rağmen bir türlü başaramadım :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ankara'dayım rica etsem iletişim bilgilerini bana da gönderebilir misiniz
35 ile başlıyor hocam diğeri 86

Oyla:

yusuf4747

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yusuf
Cihazım
S23 ultra
Konular
0
İyi günler arkadaşlar. Servet kayıtlı s23 ultra aldım. Yazılım güncellemesi bildirimi geldi. Yazılımı indirdim. Fakat yüklemedim. Yüklesem imei için bir sıkıntı olur mu?

Oyla:

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
İyi günler arkadaşlar. Servet kayıtlı s23 ultra aldım. Yazılım güncellemesi bildirimi geldi. Yazılımı indirdim. Fakat yüklemedim. Yüklesem imei için bir sıkıntı olur mu?
bi sıkıntı olmaz. Kayıt yaptırmışşın güncelleyebilirsin.

Oyla:

denizogluerol

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erol
Cihazım
Mi9
Konular
0
Hocam bende yurtdışı s23 alıp server kayıt yaptırdım.Teknisyen arkadaşa defalarca söylememe rağmen bekle güncelleme gelir dedi.smart switch denedim güncel çıktı.Halbuki s23 beş güncelleme almış.Samfw den cihazıma uygun one ui 6 en son romu indirip, Odin ile fabrika verilerine sıfırlamadan (IMEI gitmemesi için)güncelledim.Sonradan Endonezya romu yükleyip fabrika verilerine sıfırladım.Cihaz halen güncelleme almıyor.Smart switch ile tekrar denediğimde güncelleme gözüktü.Fakat telefon ayarlardan güncellenemiyor.cvc değiştirme denemedim.Endişe ettiğim IMEI silinmesi olmadı.
Benim cihazda aynı durum smart switch ile ilk başlarda güncelleme aldi sonra almadı samfw den attım siz tam olarak hangi bölgeyi yüklediniz güncelleme alsın da smart switch ile devam edelim maksat yoksa her seferinde sıfırla sanfw den çok uzun iş çünkü

Oyla:

cobidikselim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Selim
Cihazım
Samsung s23 ult
Konular
0
Merhaba s23 ultra cihaz aldım server kayıtlı güncelleme alacak dediler 3 ay oldu gelmedi bilgisi olan varmı benim gibi ayıpta güncelleme alan oldumu yardımcı olurmusunuz
Hocam selamün aleyküm aynı problem bencede var sen hallettinmi halletti isen nasıl hallettin

Oyla:

Foxmaho

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kasap
Cihazım
Mi Mix 2
Konular
1
merhaba tam olarak aynı problemi yaşıyorum sorunu çözebilen tarif edebilir mi var mı daha dogrusu çözüm yapabilen
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam selamün aleyküm aynı problem bencede var sen hallettinmi halletti isen nasıl hallettin
sen çözebildin mi dostum

Oyla:
Üst Alt