- Adım
- Şevket
- Cihazım
- Xperia XA
- Meslek
- Tekniker
- Konular
- 21
Yapan yok (
Mümkün yani ama neden yapmıyorlar bilmiyorum benim cihaz alip benim yapmamı bekliyorlarsa hoş
Yapan yok (
Su an icin samsung klavyeyi portlamak pek mumkun gozukmuyor hocam.mevcetin hocam bir de samsung klavyeni portlasan? ))
Denedim hepsini hiç biri hoşuma gitmedi. Xperia klavyede harfler bold olursa klavyede iyi olur o zaman. Ve yazarken tuş seslerinin sesi farklı, normal bildiğimiz tuş sesi olursa iyi olur. Bunları düzelte bilirsen kullanırım xperia klavyeyiSu an icin samsung klavyeyi portlamak pek mumkun gozukmuyor hocam.
Ama samsung klavye icin tavsiye edecegim klavye uygulamasi swiftkey ve xperia klavye olur.
Mod - Mod - XPeria Keyboard [iPhone, Samsung, LG Temalı]
Forumdaki sunucu taşınmasından dolayı konum silinmişti, tekrar açma gereği duydum. Klavyede bir çok iyileştirme yaptım ama başlıcaları ; Klavye tuş dizilimleri ve en boy oranları düzenlendi Tuşa uzun basma tepkime süresi düşürüldü. Klavyedeki mevcut temalar silinerek yerine iPhone...forum.miuiturkiye.net
Hocam bir Samsung telefon alın rahatlayın benceDenedim hepsini hiç biri hoşuma gitmedi. Xperia klavyede harfler bold olursa klavyede iyi olur o zaman. Ve yazarken tuş seslerinin sesi farklı, normal bildiğimiz tuş sesi olursa iyi olur. Bunları düzelte bilirsen kullanırım xperia klavyeyi
Portlaya bilen olursa redmi en güzeliHocam bir Samsung telefon alın rahatlayın bence![]()
Çok zor birşey olmali ki Android 6dan beri LG klavye portlar yapılmıyor. Uğraşan da yok zaten. Mint klavye öneririm size. Çok güzel samsunga yakın ama Türkçe tahminleri ve dili yok. Ama tuşa basış hissiyatlari çok güzelPortlaya bilen olursa redmi en güzeli![]()
Bana Azerice destekleyen bi uygulama lazım. Xperia güzel, fakat dokunuş sesi farklı, ve harfler bold olursa yazma rahat olurÇok zor birşey olmali ki Android 6dan beri LG klavye portlar yapılmıyor. Uğraşan da yok zaten. Mint klavye öneririm size. Çok güzel samsunga yakın ama Türkçe tahminleri ve dili yok. Ama tuşa basış hissiyatlari çok güzel