Haber Samsung Galaxy A50'ye Birçok Yeniliği ve İyileştirmeyi Getiren Güncelleme Yayımlandı

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Galaxy A ailesinin gözde akıllı telefonu A50, yeni özellikler getiren bir güncelleme aldı.

Güney Koreli teknoloji lideri Samsung'un yeni akıllı telefonu Galaxy A50, fiyatına göre sunduğu performansıyla birçok rakibinden üstün geliyor. Galaxy A50 akıllı telefonu için bugün yayımlanan güncelleme; kamera, parmak izi okuyucu ve Bixby için yenilikler ve iyileştirmeler içeriyor.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir


Toplam dosya boyutu 666 MB büyüklüğünde olan güncelleme, A505FDDU1ASD6 kod adına sahip. Ön kameraya 68 derecelik dar açı çekimi gibi yeni özellikler getiren güncelleme, hem arka hem de ön kamera için Live Focus ve videoda güzellik modlarına yazılımsal iyileştirmeleri içeriyor. Güncellemenin bu modları çok daha başarılı hâle getirdiğini belirtmekte de fayda var.

Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir


Ekran içi parmak izi okuyucuda oluşan ve kullanıcılar tarafından bildirilen sorunları dikkate alan Samsung, bu konuda da çalışmalarını yürütmüş. Yeni güncelleme ile beraber ekran içi parmak izi okuyucunun çok daha hızlı ve doğru bir şekilde çalışacağı notu düşülüyor. Google'ın Nisan ayı güvenlik yamasını da barındıran güncellemenin kademeli olarak yayımlanacağı ve bu sebeple cihazınıza gelmesinin biraz zaman alabileceğini de söyleyelim.

Kaynak :
 
Üst Alt