Sohbet Samsung Galaxy A50 Alınır Mı?

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Samsung yüzünden nefret ettiği Android telefona Xiaomi sayesinde yeniden aşık olmuş on yıllık bir Samsung kullanıcısının sözleri size eğlence gibi mi geliyor?
Bizde öyleyiz samsung ace'den başlayığ s5e kadar samsung kullanıp sonra xiaomiye geçenlerdenim. Düşüncelerim sizle uygun ancak bu kullanıcı xiaomiyi sevmiyorsa ona zorla yada başka tür yorumlarla sevdirmenin alemi yok zaten düşünüp ve yaşayıp böyle bir karar vermiş konularına bakılırsa ama hocam sonuçta birz yorumunuz bana tariz gibi geldi. Belki değildir ancak benim gördüğüm kadarıyla öyle.
Arkadaş samsungdan mutlu olucaksa en azından xiaomiden nefret etsin etmesine ama kullanıcılarından nefret etmesin :).
Xiaomi son zamanlarda benimde fan duygularımı bastırmış ve eleştirsel olmama neden olmuştur. Şuanki politikası yanlış.
Zaten anneme max 2yi verip en uygun işlemci fiyatlı honor play almayı düşünüyorum.
ama yine de bu cihazdan vazgeçemeyeceğimden anneme redmi go almayı da planlamıyor değilim.
Konu dışına çıktım ama derdimi iyi anlatmam lazım :)

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33
Hocam bu forumda insanlara yardımcı olmak için varız. Bu tür yorumlar sizin için eğlence olabilir ancak bu arkadaş kıralabilir.
Samsung almak istiyorsa en azında tavsiye edelim. Xiaominin paralı elemanı değiliz ki.
Xiaomi çok iyi ancak yazılımsal sıkıntısı var. Samsung da öyledir belki bilmediğim için yorum yapmayacağım.
En azından arkadaş samsungu denesin. Kötü mü :) Bize göre xiaomiden iyi mi kötü mü söyler :)
Ağzınıza sağlık hocam gerçekten sizin gibi birilerinin olması bile beni mutlu etti. Kendilerini komik zannediyorlar başkalarının düşüncelerini küçümseyerek. Redmi 5 plus poco f1 ve mi 8 lite cihazlarını aldım xiaomi nin. Objektif bakabildiğiniz için anlayabilirsiniz zaten neden vazgeçtiğimi. Övücüler ve başkalarını küçümseyiciler forumu at gözlüğü ile okuyor. Yoksa herşey ortada ilk sayfa hep bir yardım arayışı bir isyan. Herneyse insancıl yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim.

Tncy

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tncy ☯️
Cihazım
Xiaomi
Konular
31
Ağzınıza sağlık hocam gerçekten sizin gibi birilerinin olması bile beni mutlu etti. Kendilerini komik zannediyorlar başkalarının düşüncelerini küçümseyerek. Redmi 5 plus poco f1 ve mi 8 lite cihazlarını aldım xiaomi nin. Objektif bakabildiğiniz için anlayabilirsiniz zaten neden vazgeçtiğimi. Övücüler ve başkalarını küçümseyiciler forumu at gözlüğü ile okuyor. Yoksa herşey ortada ilk sayfa hep bir yardım arayışı bir isyan. Herneyse insancıl yorumlarınız için tekrar teşekkür ederim.
Rica ederim hocam. Ömrüm boyunca tarafsız olmayı sevdim diğer düşüncelere karşı. Tabii kendi düşüncelerim var ancak asla birine empoze etmek istemem. Kararlara saygı duymayı severim. (Saygısızlık kararları dışı). Size şimdiden alacağınız cihaz için hayırlı olsun derim. Ancak bizi unutmayın olur mu? Arada bir uğrayın :). Hep düşüncelerinizi yazarsınız samsung vs xiaomi hakkında :).
İyi akşamlar.
İyi forumlar.

berkays07

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
berkay
Cihazım
mi 8 lite
Konular
33
Rica ederim hocam. Ömrüm boyunca tarafsız olmayı sevdim diğer düşüncelere karşı. Tabii kendi düşüncelerim var ancak asla birine empoze etmek istemem. Kararlara saygı duymayı severim. (Saygısızlık kararları dışı). Size şimdiden alacağınız cihaz için hayırlı olsun derim. Ancak bizi unutmayın olur mu? Arada bir uğrayın :). Hep düşüncelerinizi yazarsınız samsung vs xiaomi hakkında :).
İyi akşamlar.
İyi forumlar.
Henüz karar vermedim cihaza. R5plus u zaten anneme vermiştim. Bu forumu kullanmaya devam edeceğim. Samsung ta kullandım Sony de apple da xiaomi de. Gerçekçi konuşmak gerekirse stabilize konusunda apple ın yeri bambaşka. Samsungu da en son s4 ile kullanmıştım. Normalde uzak durduğum bir marka ama fiyat ve batarya konusunda a50 dikkatimi çekti. Kamerası berbatmış incelemelerde gördüğüm kadarıyla. Tekrardan teşekkür ederim hocam sağlıcakla kalın

S

Silinen üye 107783

Guest
Mi 8 Lite kullanıyordum. Samsung A70 aldım ve sadece 1.5 ay dayanabildim. Oyun oynamak eziyet, inanılmaz derecede ısınıyor. Ha ben oyun oynamam günlük kullanım için arıyorum dersen A50 tatmin edebilir. Ama ötesini bekleme. Sonra satıp Mi 9 SE aldım. Xiaomi candır.

Eneszyilmaz

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Xiaomi Mi8 SE
Konular
33
Samsung kesinlikşe pişmanlık tır kasmayan ısınmayan bitane telefonunu gösterin varsada aldıktan 4 5 ay sonra ısınma kasma yapıyor daha samsungdan xiaomiye geçtim androidi sevmeye başladım

Üst Alt