Sohbet Samsung Experience 10

SmashTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
----
Konular
68
Google'ın asistanı çok iyi ama sadece saf andriodde var diye biliyorum ve ingilizce

Samsung'un Ultra güç tasarufu modu nedense çok hoşuma gidiyor.

Frohell

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Nijat Hamid
Cihazım
Xiaomi Mi 10
Konular
45
Experience arayuzu MIUI-e gore daha fazla pil tuketiyor. Samsung kullandigim icin biliyorum. Experience 10-u denemedim tabii amma 10-dan onceki surumleri denedim. Ve soyleye bilirim ki MIUI e gore fazlasiyla agir calisiyor. Amma severim. Cok fazla ozellik ile geliyor. Mesela AoD MIUi-de hic ozellestirilemiyor, Samsungda AODD ekranini farkli farkli saatlar pil kapasitesi her uygulama bildirimi ve daha fazlasi oluyor. Experience arayuzunde uygulama ikonu uzerindeki bildirimleri silmek oluyor, ikona uzun sure bastiginda bir cok secenek cikiyor ki stok android ozellikleri bunlar ve experiencede de var.amma miui de yok. Experience ara yuzu bugli cikmiyor mesela. amma miui 10 mi8-de cok fazla bug var. Mi8 kullaniyorum amma gercekler bunlar daha fazla yaza bilirim :D

Caner06

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Caner Güngör
Cihazım
Xiaomi 12
Konular
65
MIUI 10'da olanları az çok gördük bu saatten sonra fazla köklü bir değişiklik olmayabilir. MIUI 10'dan sonra çıkacak sürüm hakkında neler düşünüyorsunuz? MIUI 10 hakkında hayal kırıklığı yaşadınızmı?

1231243

M|C|C|X|X|X|MCCXLIII
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mertcan
Cihazım
Poco X3
Meslek
Dondurulmuş Üni.
Konular
63
MIUI 10'da olanları az çok gördük bu saatten sonra fazla köklü bir değişiklik olmayabilir. MIUI 10'dan sonra çıkacak sürüm hakkında neler düşünüyorsunuz? MIUI 10 hakkında hayal kırıklığı yaşadınızmı?
Bu sorunuzu Sohbet bölümüne açarsanız daha iyi olur hem böylece bu konuda dağılmaz.

Genel ve Konu Dışı Sohbet

Üst Alt