Yardım Samsung Custom ROM sonrası açılmıyor.

yakhubx123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
a
Cihazım
Note 13 Pro+
Konular
23
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
-
Telefon Modeli
Samsung Galaxy A10
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba. Kullanmadığım eskiden kalma Galaxy A10 cihazım var, kendi stok romunda çok takılıyor ve kullanmadığım halde şarjı çok tüketiyordu. Bende biraz hafifler diye Custom ROM kurma kararı aldım, TWRP ile Lineage OS kurdum ama telefon daha da açılmadı. Hiçbir şekilde Download moda filan da geçmiyor. Ses kısma + güç tuşuna bastığımda sadece Samsung yazıyor ve kapanıyor başka da birşey yapılamıyor. Download moda geçse stok rom kurarım da, geçmiyor.. Bir çözümü var mıdır?

burak25863

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
burak
Cihazım
note 10 pro
Konular
23
1. Samsung 300K Tool ile Download Mode’a Zorlama

• Bazı kullanıcılar, fiziksel tuş kombinasyonları işe yaramadığında Samsung 300K Tool adlı yazılımı kullanarak cihazı Download Mode’a almayı başarmış.
  • Bu araç, bilgisayara bağlandığında cihazı doğrudan Download Mode’a geçirmeye çalışır.
  • Ancak bu yöntem her cihazda çalışmayabilir ve dikkatli kullanılmalıdır.

2. USB Jig (Download Mode Soketi)

• Fiziksel olarak cihazın Download Mode’a geçmesini sağlayan özel bir USB Jig aparatı var.
  • Bu aparat, cihazın USB portuna takıldığında otomatik olarak Download Mode’a geçmesini tetikler.
  • Elektronik mağazalarında veya çevrim içi platformlarda bulunabilir.

3. Odin ile Stok ROM Yükleme (Download Mode’a geçebiliyorsanız)

• Eğer bir şekilde Download Mode’a geçmeyi başarırsanız, üzerinden cihazınıza uygun stok ROM’u indirip Odin ile yükleyebilirsiniz.
  • Bu işlem, cihazı fabrika ayarlarına döndürür ve TWRP dahil tüm custom bileşenleri siler.

4. Donanımsal Tuş Kombinasyonlarını Tekrar Deneyin

• Cihaz tamamen kapalıyken şu kombinasyonu deneyin:

• Ses kısma + Güç tuşu + USB kablosunu bilgisayara takma → bazen bu yöntem Download Mode’u tetikleyebilir.
  • Samsung logosu geldiğinde sadece güç tuşunu bırakıp ses kısma tuşuna basılı tutmaya devam edin.

5. Servis Müdahalesi Gerekebilir

• Eğer hiçbir yöntem işe yaramazsa, cihazın bootloader veya partition yapısı zarar görmüş olabilir.
  • Bu durumda yetkili bir teknik servisin JTAG veya benzeri donanımsal müdahaleyle cihazı kurtarması gerekebilir.

Oyla:
Üst Alt