Yardım Samsung Clouddan Veri aktarımı hakkında

sonnefesim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yılmaz
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Stabil 1.1.0.10
Telefon Modeli
Mi 9T
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar eski telefonum Samsung note fe'di şimdi Mi 9t kullanıyorum. Acaba Samsung cloudda bulunan verilerimi bilgisayardan yada başka birşekilde telefonuma alabilir miyim? Samsung cloudda verileri almak için Samsung telefon şart mı?

Bu arada Mi 9t telefonunda miuida ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırlayınca imei silinirdi. Acaba aynı şey Lineageos rom içinde geçerli mi Lineageos yüklersem ve ayarlardan telefonu sıfırlasam imei silinir mi?

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
Arkadaşlar eski telefonum Samsung note fe'di şimdi Mi 9t kullanıyorum. Acaba Samsung cloudda bulunan verilerimi bilgisayardan yada başka birşekilde telefonuma alabilir miyim? Samsung cloudda verileri almak için Samsung telefon şart mı?

Bu arada Mi 9t telefonunda miuida ayarlardan fabrika ayarlarına sıfırlayınca imei silinirdi. Acaba aynı şey Lineageos rom içinde geçerli mi Lineageos yüklersem ve ayarlardan telefonu sıfırlasam imei silinir mi?
Lineage OS yükleyip ayarlardan sıfırlama yapmayın risk almayınız.
Buradan pc ile girip verilerini alabilirsin ve drive yüklersen veya usb kablo aracılığıyla cihazına indirebilirsin.

Oyla:

sonnefesim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yılmaz
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Xiaomi Mi 9T
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Oradan girince sadece resimleri alabiliyorum Samsung notları alamıyorum. Bu konuda bilginiz varmı?

Oyla:
Üst Alt