- Adım
- İsmail mert
- Cihazım
- samsung a20
- Konular
- 7
merhabalar kadaşlar samsuyng galaxy a20 için miui romu olan vamrı varsa nasıl atabilirm anlatırmısınız
Yapılması sıkıntılı ve çok bug var hocam normal günlük kullanım için iyi değil.Nite tqvsiye etmiyorsunuz hocqm
Ben pek nasil atilir bilmiyorum da dc veya baska hir yerden iletisime gecsek sis bana yazsaniz nasil yapacagimiYine de denemek istersenizLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedircihazına uygun istediğiniz gsi romu indirebilirsiniz.
Cihazınızın Bootloader kilidini açık ve twrp root yüklü ise YouTube de videolu anlatımları mevcut.Ben pek nasil atilir bilmiyorum da dc veya baska hir yerden iletisime gecsek sis bana yazsaniz nasil yapacagimi
herhangi bir yerden vidosu varsa linkini atabilirmisin yanı hangisini indircem dosya olarak tam bilmiyorumCihazınızın Bootloader kilidini açık ve twrp root yüklü ise YouTube de videolu anlatımları mevcut.
araştırdım google dan hiç biş ibulamadım ben port rom ve custom rom ansıl olur bilmiyorum ama miui olmasını istiyorum nasıl yaparım onuHocam bilmiyorsanız bu işlere hiç kalkışmamanız sizin yararınıza olur. Hadi custom rom yükleseniz neyse de port rom yüklemek istiyorsunuz. Pek sağlıklı olacağını düşünmüyorum. Google'dan aratarak sorularınızın cevabını ve nasıl yapılacağını bulabilirsiniz. Örneğin "samsung a20 rom nasıl atılır?".