Salla kazan kalktı yeni birşey var mı
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
POCOPHONE F1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne hakki siz zaten kullandiginiz hediyelerle hak yiyorsunuz her turlu bizler hediye diye paket artiklarini kullaniyoruz. Babalarinin hayrina vermiyorlarEvet şirketlerin tarife ve paket fiyatları çok yüksek fakat haftalık GB, dakika, SMS vs. için hak yemeye değmez dostlar.![]()
Olayın benimle alakası nedir? Nereden çıkardınız? Laf etmek için saçmalıyorsunuz.Ne hakki siz zaten kullandiginiz hediyelerle hak yiyorsunuz her turlu bizler hediye diye paket artiklarini kullaniyoruz. Babalarinin hayrina vermiyorlar
Siz bence bir doktora görünün hak yemeye değmez yazmissiniz. Onun icin yazdim. Bana sacmaliyorsun diyemezsiniz. Bu arada laf etmek için demişsiniz ama ben eski android forum kurucularındanım şu anda mevcut bazı android forum sitelerinde yöneticiliğim var siz kendinizle karistiriyorsunuz galiba hak hukuk karistirmissiniz Allah icin operatör bunlar ne hakkından bahsediyorsunuz. Operator bana kullanmadigim hediye verince sikinti yok ben iki kez salla kazan yapinca hakka giriyorum. Asil siz laf olsun diye konusuyosunuz.Olayın benimle alakası nedir? Nereden çıkardınız? Laf etmek için saçmalıyorsunuz.