Çözüldü Sahte Ürün...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Devadam10

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Redmi Note 4X
Meslek
Güvenlik Görevlisi
Konular
20
Merhaba herkese hayırlı forumlar...
06.02.2019 Tarihinde Cepport'tan Xiaomi Hybrid Pro HD kulaklık siparişi verdim, kulaklık 08.02.2019 günü elime ulaştı..
Daha önce de aynı kulaklığı kullanıyordum ama bir kaza sonucu kopmuştu, ses kalitesinden çok memnun kaldığım için aynı üründen sipariş vermek istedim..
Neyse ürün elime geçti, Kargo Paketini açtığımda ürün dışında fabrika vakumlu jelatin yerine 3. şahıslar tarafından çırt yapıştırmalı jelatin içine koyulmuştu..
Ben de koskoca Cepport sorun olmaz heralde dedim, neyse eve geldim kutuyu açtım ürünü denemek için kullanmaya başladım ama ses kalitesi nedense bir önce ki aynı marka model kulaklık gibi gelmedi..
Yine denemeye devam ettim ama ses açılmadı yine düşük performans almaya devam ettim (kulaklık ses frekanslarından bassların özelliklerinden çok iyi anlayan birisiyim bu arada ilgi ve uğraş alanım).
Neyse azönce yüksek kaliteli bir şarkı açtım ama Mid, Bass, Tizleri düşük aldım ve iyice şüphe etmeye başladım..
Mezura ve metreyi elime aldım kulaklığın uzunluğu ölçmek istedim ve çıkan sonuç karşısında şok oldum, 1.32!!
Kutu arkasın da yazan uzunluk 1.25M, önce ki kulaklığım aynen 1.25M di..
O kadar güvendiğim ve herkese önerdiğim Cepport bir an da tüm güvenimi sarstı...
Böyle köklü bir firmadan küçük meblağlar için böyle hareketler görmek gerçekten çok üzücü..
İade veya TAMAMEN ORJİNAL ÜRÜN ile değişim talebinde bulunacağım..

ÜRÜN TAMAMEN 1. SINIF REPLİKA. (şu n11 vs de satılanlardan)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cepport
@Delta Servis

EDİT: Ha azönce diğer kopan kulaklık ile kablo kalınlığını karşılaştırdım gözle görülür şekilde Cepport'tan yeni aldığım ürün daha ince ve ağırlık olarak daha hafif...

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Ve ne tuhaf ki fatura da bir alt model olan HD olmayan modeli göstermişler.

sağda ki Cepport'tan aldığım son ürüne ait, bildiğiniz kalitesiz bir bez parçası...

Bu çizgi izi de kesinlikle olmaması lazım..
Sadece buna ize dayanarak sahte denmez elbette ama bu sahte ürün olduğunun kanıtlarından sadece 1 tanesi..

Güncelleme:
Ücret iadesi ürünü Cepport'a gönderdikten 1 gün sonra kabul oldu..

Son düzenleme:

ceylas

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haluk
Cihazım
Mi A3
Konular
22
Geçmiş olsun, takip teyim,
Anlamayan biri olsa güle güle kullanacak, yazik olmuş, umarım çözülür.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.260
Sahte olması mümkün değildir. Üzerindeki kare kodu taratın. Çıkan linki PC de açın ve tarayıcının açılır pencerelere izin vermesini sağlayın.

Oyla:

Devadam10

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Redmi Note 4X
Meslek
Güvenlik Görevlisi
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun, takip teyim,
Anlamayan biri olsa güle güle kullanacak, yazik olmuş, umarım çözülür.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teşekkür ederim hocam, bariz bir farklılık var belli ya..

Sahte olması mümkün değildir. Üzerindeki kare kodu taratın. Çıkan linki PC de açın ve tarayıcının açılır pencerelere izin vermesini sağlayın.
Hocam anlıyorum sizi Cepport'u hep över ve tavsiye ederdim, forumda bir çok konu da yorum yaparak öneri de bulunmuşluğum var..
Ben de sizin gibi Cepport'ta sahte olmaz olamaz diyordum ve hala inanamıyorum bu olaya ama bir şekilde oldu işte, ya araya karıştı ya başka bir şey oldu..
Kare kodu tanıtmak sorun değil, o kare kodu 3. şahıslar bile rahatlıkla basıp ürünün üzerine yapıştırıp orjinal diye piyasa sürüyor..
Bu arada Orjinal deyip Mi sitesine gönderiyor.
Ama emin olun malzeme ve ses kalitesinden çok ama çok belli orjinal olmadığı, BASS MİD VE TİZZLER berrak değil hiç..
Hadi orjinal siteye attı ve orjinal diyelim, peki uzunluk olarak 1.25m olması gereken kulaklık neden 1.32m?

Son düzenleme:
Oyla:

mehmet_dengiz

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Xiaomi mi5s
Meslek
Karşılıksız miui ailesine yardımı borç bilirim
Konular
49
Hocam çakma kulaklığı orjinal kutuya koyabilir merak etme

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Teşekkür ederim hocam, bariz bir farklılık var belli ya..

Hocam anlıyorum sizi Cepport'u hep över ve tavsiye ederdim, forumda bir çok konu da yorum yaparak öneri de bulunmuşluğum var..
Ben de sizin gibi Cepport'ta sahte olmaz olamaz diyordum ve hala inanamıyorum bu olaya ama bir şekilde oldu işte, ya araya karıştı ya başka bir şey oldu..
Kare kodu tanıtmak sorun değil, o kare kodu 3. şahıslar bile rahatlıkla basıp ürünün üzerine yapıştırıp orjinal diye piyasa sürüyor..
Bu arada Orjinal deyip Mi sitesine gönderiyor.
Ama ses kalitesinden emin olun çok ama çok belli orjinal olmadığı, BASS MİD VE TİZZLER berrak değil hiç..
Hadi orjinal siteye attı ve orjinal diyelim, peki uzunluk olarak 1.25m olması gereken kulaklık neden 1.32m?

Barkod ile orijinal diyorsa orijinaldir. 3. şahısların öyle bir barkod basıp mi sitesinden doğrulatma yapması imkansız... mi.com'u ele geçirmeleri lazım öyle bir şey için. Sizin kulağınızda sorun olması ihtimali daha yüksek bence :)

Hocam çakma kulaklığı orjinal kutuya koyabilir merak etme
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak da kötü...

Oyla:

Devadam10

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Redmi Note 4X
Meslek
Güvenlik Görevlisi
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

hocam bu çizgi izi de kesinlikle olmaması lazım..

Barkod ile orijinal diyorsa orijinaldir. 3. şahısların öyle bir barkod basıp mi sitesinden doğrulatma yapması imkansız... mi.com'u ele geçirmeleri lazım öyle bir şey için. Sizin kulağınızda sorun olması ihtimali daha yüksek bence :)

Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmak da kötü...
Nasıl imkansız??
Adam alıp gerekli alet ile aynı kare kodu basabiliyor, hadi bilgi sahibi değilsiniz yanlış yorum da yapmayın lütfen insanı suçlar gibi..
Netten araştırmanızı rica ediyorum bu konuyu.
Göz var nizam var ürün bariz sahte.
Hadi orjinal diyelim, 1.25m olması gereken ürün neden 1.32m uzunluğa sahip peki?
Bir de ukalalık yaparak kulağınızda sorun var diye yorumlamanız hiç hoş değil.
Keşke böyle davranacağınıza çözüm üretmeye çalışsanız.

Son düzenleme:
Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6

hocam bu çizgi izi de kesinlikle olmaması lazım..

Nasıl imkansız??
Adam alıp gerekli alet ile aynı kare kodu basabiliyor, hadi bilgi sahibi değilsiniz yanlış yorum da yapmayın lütfen insanı suçlar gibi..
Netten araştırmanızı rica ediyorum bu konuyu.
Göz var nizam var ürün bariz sahte.
Hadi orjinal diyelim, 1.25m olması gereken ürün neden 1.32m uzunluğa sahip peki?
Bir de ukalalık yaparak kulağınızda sorun var diye yorumlamanız hiç hoş değil.
Keşke böyle davranacağınıza çözüm üretmeye çalışsanız.

mi.com'a yönlendirildiğinde kaç defa kontrol edildiği yazar. Eğer kod kopyalanarak eklendi ise orada binlerce defa kontrol edildi cihazınız orijinal değil diye uyarı verir. Orijinal ürünler her bir barkod tek bir cihaza aittir ve siz kontrol ettiğinizde sadece 1 yazar. Eğer barkodun yönlendirdiği mi.com bağlantısında uyarı almadıysanız aldığınız ürün orijinal Xiaomi'dir. Dilerseniz ekran gürüntüsünü ekleyin ve işin uzmanları da yorumlarını eklesinler.

Kulağınızda sorun olması ihtimalini espiri olarak eklemiş sonuna gülücük koymuştum... Yanlış anlaşılmış kusura bakmayın.

Oyla:

monvance

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ÖmerF Koca
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Öğrenci
Konular
34
cepport'a sahte kulaklık satmış olabilirler mi?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Devadam10

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Zafer
Cihazım
Redmi Note 4X
Meslek
Güvenlik Görevlisi
Konular
20
mi.com'a yönlendirildiğinde kaç defa kontrol edildiği yazar. Eğer kod kopyalanarak eklendi ise orada binlerce defa kontrol edildi cihazınız orijinal değil diye uyarı verir. Orijinal ürünler her bir barkod tek bir cihaza aittir ve siz kontrol ettiğinizde sadece 1 yazar. Eğer barkodun yönlendirdiği mi.com bağlantısında uyarı almadıysanız aldığınız ürün orijinal Xiaomi'dir. Dilerseniz ekran gürüntüsünü ekleyin ve işin uzmanları da yorumlarını eklesinler.

Kulağınızda sorun olması ihtimalini espiri olarak eklemiş sonuna gülücük koymuştum... Yanlış anlaşılmış kusura bakmayın.
Siz kusura bakmayın ben beni çemkiriyorsunuz sanıp yanlış anlamışım..

Hocam siz şu koddan bahsediyorsunuz sanırım ama ben bu koddan bahsetmiyorum..

Ben bu koddan bahsediyorum ve bu kodu basmak kolay iş, Xiaominin merdivenaltı orjinal olmayan bir çok ürününde bile var bu karekod..

Barkod yalan söyleyebilir ama ürünün kendisi asla yalan söylemez orjinallik konusunda.
Hadi diyelim barkod orjinal çıkıyor, peki ürünün 1.25m olması lazımken 1.32m+ olmasını nasıl açıklayacağız??

cepport'a sahte kulaklık satmış olabilirler mi?

MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben sizin görüşünüzdeyim Cepport'a orjinal olmayan ürün satıldı muhtemelen, yoksa Türkiye de Xiaomi konusunda en çok prestij edinmiş bir firmanın Xiaomi konusunda kasti olarak orjinal olmayan ürün satacağını düşünmüyorum..
1-2 yıl önce Gearbest'ten aynı kulaklığı alan kişiler de yaşamışlardı aynı sorunu, sonrasında Gearbest geri iade almıştı ürünleri ya da yenisiyle değiştirmişti.
Fake ürün satmışlar Gearbest'e yani...

Son düzenleme:
Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt