Alış SAHTE ÜRÜN SATIŞI (n11.com)

cdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10T
Konular
3
selduman siz de, diğer taraf olarak mağdur olmuşsunuz.
Dürüst satış yapan satıcıların düştüğü bu gibi durumlar için elbette üzülürüm.
Ama bu powerbankı satmaya çalışan kişinin yaptığı, insanları kandırarak satış yapmak. Zarar ederse zerre üzülmem.
Umarım her alan kişi iade eder bu ürünü.

Yanlış anladıysam kusura bakmayın ama sanki ben o satıcıya zarar vermişim gibi algıladım yazdıklarınızdan.
Dürüst satıcıyı her zaman desteklerim ve mağdur olmasını istemem.

Çin sitelerinden birisinden MP4 player almıştım. Gelmesi biraz uzun sürdü.
Ürün geldi, kredi kartımın hesap ekstresini incelerken, ürün bedelinin iade edilmiş olduğunu gördüm.
Neden böyle olduğunu anlamadım.
Yasal teslim süreci geciktiği için paypalmı iade etti, yoksa site kendisimi bilmiyorum.
Hemen siteye yazı yazdım. Böyle bir durum var ürün elime geldi, ama bedeli iade edilmiş.
Ödemeyi nasıl yaparım tekrar dedim. Bir link gönderdiler paypal üzerinden ödemeyi yaptım.

Farklı zamanlarda Ebay ve başka bir siteden de, artık gelmeyeceğini düşünerek ,
yasal süre sonunda iade talebi açtığım ürünler, iade bedeli yapıldıktan sonra elime geçti.
O iki ürün için de satıcılara tekrar ödeme yaptım.

Ben alıcı olarak üzerime düşeni yapıyorum. Satıcılardan da aynı dürüstlüğü hassasiyeti beklemek hakkım..

selduman

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Mi Mix 256gb
Konular
17
60 gün sorna iade alsam da gelen ürün için ben de aynısını yaptım. eskiden 15 günlerde geldiği zamanlarda 20. günde gelen ürünün fiyatının hepsini, 60 gün sonunda gelen ürünün ise birazcık kırparak ben de yatırdım. siz bu satıcıya zarar verdiğinizi belirten bir cümlem yok. Ama versek veririz.

benhmu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat Urhan
Cihazım
Poco x3
Meslek
SHU
Konular
14
Abi deli misiniz 3 - 4 kere alışveriş yaptım hepsi pişmanlık

cdemir

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Cengiz
Cihazım
Mi 10T
Konular
3
N11'e şikayet mesajı attıktan bir müddet sonra ürünün hala satıştan kalkmadığını gördüm. 3 gün önce Şikayetvar'a konu ile ilgili şikayet açtım.
Bir gün sonra N11 den telefonla aradılar ve konuyla ilgilendiklerini bildirdiler. Bugün sonuç ne oldu diye baktım. Ürün satıştan kalkmış.
Sevindim. İyi olmuş. :)

Üst Alt