- Adım
- Cengiz
- Cihazım
- Mi 10T
- Konular
- 3
- Konu Sahibi Konu Sahibi
selduman siz de, diğer taraf olarak mağdur olmuşsunuz.
Dürüst satış yapan satıcıların düştüğü bu gibi durumlar için elbette üzülürüm.
Ama bu powerbankı satmaya çalışan kişinin yaptığı, insanları kandırarak satış yapmak. Zarar ederse zerre üzülmem.
Umarım her alan kişi iade eder bu ürünü.
Yanlış anladıysam kusura bakmayın ama sanki ben o satıcıya zarar vermişim gibi algıladım yazdıklarınızdan.
Dürüst satıcıyı her zaman desteklerim ve mağdur olmasını istemem.
Çin sitelerinden birisinden MP4 player almıştım. Gelmesi biraz uzun sürdü.
Ürün geldi, kredi kartımın hesap ekstresini incelerken, ürün bedelinin iade edilmiş olduğunu gördüm.
Neden böyle olduğunu anlamadım.
Yasal teslim süreci geciktiği için paypalmı iade etti, yoksa site kendisimi bilmiyorum.
Hemen siteye yazı yazdım. Böyle bir durum var ürün elime geldi, ama bedeli iade edilmiş.
Ödemeyi nasıl yaparım tekrar dedim. Bir link gönderdiler paypal üzerinden ödemeyi yaptım.
Farklı zamanlarda Ebay ve başka bir siteden de, artık gelmeyeceğini düşünerek ,
yasal süre sonunda iade talebi açtığım ürünler, iade bedeli yapıldıktan sonra elime geçti.
O iki ürün için de satıcılara tekrar ödeme yaptım.
Ben alıcı olarak üzerime düşeni yapıyorum. Satıcılardan da aynı dürüstlüğü hassasiyeti beklemek hakkım..
Dürüst satış yapan satıcıların düştüğü bu gibi durumlar için elbette üzülürüm.
Ama bu powerbankı satmaya çalışan kişinin yaptığı, insanları kandırarak satış yapmak. Zarar ederse zerre üzülmem.
Umarım her alan kişi iade eder bu ürünü.
Yanlış anladıysam kusura bakmayın ama sanki ben o satıcıya zarar vermişim gibi algıladım yazdıklarınızdan.
Dürüst satıcıyı her zaman desteklerim ve mağdur olmasını istemem.
Çin sitelerinden birisinden MP4 player almıştım. Gelmesi biraz uzun sürdü.
Ürün geldi, kredi kartımın hesap ekstresini incelerken, ürün bedelinin iade edilmiş olduğunu gördüm.
Neden böyle olduğunu anlamadım.
Yasal teslim süreci geciktiği için paypalmı iade etti, yoksa site kendisimi bilmiyorum.
Hemen siteye yazı yazdım. Böyle bir durum var ürün elime geldi, ama bedeli iade edilmiş.
Ödemeyi nasıl yaparım tekrar dedim. Bir link gönderdiler paypal üzerinden ödemeyi yaptım.
Farklı zamanlarda Ebay ve başka bir siteden de, artık gelmeyeceğini düşünerek ,
yasal süre sonunda iade talebi açtığım ürünler, iade bedeli yapıldıktan sonra elime geçti.
O iki ürün için de satıcılara tekrar ödeme yaptım.
Ben alıcı olarak üzerime düşeni yapıyorum. Satıcılardan da aynı dürüstlüğü hassasiyeti beklemek hakkım..