Yardım Sahibinden.com'dan Telefon Alınır Mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Buralarda satıcı ismi vermek serbest mi iş o noktaya gelirse o kişilerden daha uygun güvenilir satıcılar var sizin dediklerinizde güvenilir o grupları takipteyim ama daha uygun ve aynı güvenililirkte insanlar var..

semender44

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
RS
Konular
19
Yanlız model seçimi yanlış.
Note 8 proyu IMEI yüklenmiş olarak alacaksan biraz sıkıntı. Olası bir IMEI silinmesi gibi durumlarda rom yükleme veya IMEI tekrar yazma vb gibi durumlarda, rom değiştirme durumlarında (hoş bu cihaza kimse rom yapmıyor) brick olursa yetkili hesap gerekiyor. Bir sürü iş ve uğraşman gerekecek. Bence farklı bir model al.
Sahibinden com sitesinden alacaksan saticinin ilanda tek bir ürünü olmamalı onlarca olmalı. Mağaza telefonu hatta adresi olmalı ve referans satışları olmalı. Get açabilmeli , zaten ucuz alıyorsun gerekirse get farkını ödersin.

kdrngn

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
POCOX3NFC 6/128
Meslek
Muhasebe
Konular
19
Buralarda satıcı ismi vermek serbest mi iş o noktaya gelirse o kişilerden daha uygun güvenilir satıcılar var sizin dediklerinizde güvenilir o grupları takipteyim ama daha uygun ve aynı güvenililirkte insanlar var..
Ben arkadaşa veya başkası faydalansın diye yardımcı olmak adına paylaştım şayet yasaksa tabi ki silerim mesajımı, daha uygun veya güvenilir satıcılar varsa elbette onlardan alınması daha mantıklı, ben bildiğim kadarıyla yardımcı olmaya çalıştım sadece..

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Yanlız model seçimi yanlış.
Note 8 proyu IMEI yüklenmiş olarak alacaksan biraz sıkıntı. Olası bir IMEI silinmesi gibi durumlarda rom yükleme veya IMEI tekrar yazma vb gibi durumlarda, rom değiştirme durumlarında (hoş bu cihaza kimse rom yapmıyor) brick olursa yetkili hesap gerekiyor. Bir sürü iş ve uğraşman gerekecek. Bence farklı bir model al.
Sahibinden com sitesinden alacaksan saticinin ilanda tek bir ürünü olmamalı onlarca olmalı. Mağaza telefonu hatta adresi olmalı ve referans satışları olmalı. Get açabilmeli , zaten ucuz alıyorsun gerekirse get farkını ödersin.

Bir çok satıcı kayıtlı diye sattıkları band20 olmayan çin hint modelleriydi , global olanlarda direk kayıt yok buda önemli bir bilgi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt