Yardım Sahibinden.com'dan Telefon Alınır Mı ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EmreTQA

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
RN 8 Pro
Meslek
Otomotiv Mühendisi
Konular
1
Merhaba. Benim ortalama 2000 lira bütçem var. YouTube'dan incelemelere baktığımda RedMi Note 8 Pro modelini beğendim. İnternetten fiyatlarına baktığımda 2800-3000 arası değiştiğini gördüm fakat sahibinden.com'daki ilanlar genellikle 2000 lira civarında. Bu nasıl oluyor ? Sıfır kapalı ürün olduğu söyleniyor biraz bilgi verebilir misiniz bu konuda... Teşekkürler.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Merhaba. Benim ortalama 2000 lira bütçem var. YouTube'dan incelemelere baktığımda RedMi Note 8 Pro modelini beğendim. İnternetten fiyatlarına baktığımda 2800-3000 arası değiştiğini gördüm fakat sahibinden.com'daki ilanlar genellikle 2000 lira civarında. Bu nasıl oluyor ? Sıfır kapalı ürün olduğu söyleniyor biraz bilgi verebilir misiniz bu konuda... Teşekkürler.
Yurt dışı ve IMEI atıldığı için Resmi Distribütör garantili olmadığı için fiyatı uygun,bu cihazlar sıfır olabilir ama kapalı kutu olamaz.

EmreTQA

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
RN 8 Pro
Meslek
Otomotiv Mühendisi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yurt dışı ve IMEI atıldığı için Resmi Distribütör garantili olmadığı için fiyatı uygun,bu cihazlar sıfır olabilir ama kapalı kutu olamaz.
Peki satın alırsam herhangi bir sorunla karşılaşır mıyım ?

cagri0102

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Çağrı
Cihazım
Mi 10T Pro
Konular
15
Hocam bir çok insan böyle satıcılardan alıp kullanıyor zaten telefonları. Ama düzgün bir yer olması lazım IMEI işini falan halletmiş olması lazim. Benim mi 9t de hediye geldi İzmir'den bir telefoncudan alınmış. Yurtdışı cihaz

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Kendi şehrinizde varsa gidin IMEI kontrolü yapın on göre alırsınız.Ama ilerde sorun ihtimalini düşünün yinede sonuçta teknoloji kendi kendinede bozulabilir

EmreTQA

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emre
Cihazım
RN 8 Pro
Meslek
Otomotiv Mühendisi
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kendi şehrinizde varsa gidin IMEI kontrolü yapın on göre alırsınız.Ama ilerde sorun ihtimalini düşünün yinede sonuçta teknoloji kendi kendinede bozulabilir
Alırken yapmam gerekenler nelerdir ? IMEI kontrolünü nasıl yapabilirim bu konularda bilgi verebilir misiniz ?

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Arkadaşlar çok kibar yazmışlar... Kaçak hocam o telefonlar :D

Tecrübeniz hiç yoksa garantili cihaz bakın daha mantıklı, ama tecrübe kazanırım, forumu okur öğrenirim derseniz tabii ki düşünebilirsiniz.

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
Alırken yapmam gerekenler nelerdir ? IMEI kontrolünü nasıl yapabilirim bu konularda bilgi verebilir misiniz ?
IMEI sorgulama Google la yazı turkiye.gov.tr den sorgu yapılıyor kayıt var mı yok mu diye .Benim hiç 2.el tecrübem olmadı ama kozmetik olarak ince detayına kadar bakın.Işığa tutarak her şey görünüyor nerdeyse, kamera lensine bakın kolay çizilen yerdir,ekran önemlisi tabiki.Ekranin paneli tianma panel olmamasına dikkat edin.Onunda sorgulaması telefon ayarlarında.Aklima gelirse başka şeyler yardımcı olurum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt