Yardım Sağlıklı güncelleme

Erenhan19

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Eren han
Cihazım
Xiaomi miA1
Konular
1
Beyler sağlıklı bir güncelleme nasıl yapilmalidir. Mı A1

FireLife71

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi5 Prime
Konular
37
Beyler sağlıklı bir güncelleme nasıl yapilmalidir. Mı A1

Hoşgeldiniz Forumumuza.
Güncelleme sonrası telefonunuzu Fabrika Ayarlarına alarak sistemi stabilite olarak artırmış olursunuz.
Eski sistemin dosyaların geçmişinden temizler çünkü .
Her zaman faydalı olabilir Fabrika ayarları Büyük güncellemelerde Android versiyonu atlayan (Nougat/Oreo) geçişlerinde .
Güvenlik güncellemelerinde sistem içerisinde açıklar konusunda önlem alındığı için.
Fabrika ayarlarına dönmek sizin tercihinize kalmıştır.

Oyla:

OnurSözen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Xiomi m5
Konular
12
Birsey danisacagim Root atilmis bir xiaomi mi note 3 mevcut elimde... Google kamera kurduk malesef telefonla konusma esnasinda sorun yok fakat hoperloru acip sesi disari verdigimde karsi tarafin sesi geliyor ama benim sesim.karsiya gitmiyor ... Sormak istedigim su bu telefonu fabrika ayarlarindan sifirlarsam rootlu bir sekilde telefon tekrar acilirmi yoksa baska yol mu izlemeliyim... Tesekkur ederim

Oyla:

Peocawe

Bilgi paylaştıkça güzel.
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cem
Cihazım
NP 2a
Meslek
Restoratör
Konular
115
Birsey danisacagim Root atilmis bir xiaomi mi note 3 mevcut elimde... Google kamera kurduk malesef telefonla konusma esnasinda sorun yok fakat hoperloru acip sesi disari verdigimde karsi tarafin sesi geliyor ama benim sesim.karsiya gitmiyor ... Sormak istedigim su bu telefonu fabrika ayarlarindan sifirlarsam rootlu bir sekilde telefon tekrar acilirmi yoksa baska yol mu izlemeliyim... Tesekkur ederim

Başka konuların altında başka cevaplar aramayın.

Root'a ek olarak twrp vb. recovery modları yüklü ise fabrika ayarlarına sıfırlama esnasında hata verebilir, soft brick olabilir, veya hiçbir işlem yapmadan yeniden başlatabilir. En temizi MiFlash yardımı ile baştan rom flashlamanız olacaktır. Tüm gerekli rehberler forumda mevcut.

Oyla:

Mertal

Eski Mkalkan21 :)
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
23
Lütfen ilgili konulara. Konular yoksa da ilgili forum sayfasında konu açarak sorununuzu belirtiniz.
Forum verimliliği ve bir şey arandığında rahat bulunması için lütfen alakasız yerlere sorun, şikayet vs yazmayalım.

Redmi 5 Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt