- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Oneplus
- Konular
- 4
forum.miuiturkiye.net
Kusura bakmayın hocam bilmiyorum konu nasıl açlır vs. Attıgınız yöntemi denedim hala aynı şekilde duruyor düzelmediAnlatım mi 10 t için olsada tüm cihazlar için geçerli cihaz seçimini doğru yapın yeterli hocamÇözüldü - MIUI 12.5.1 Eu Rom SafetyNET Mi 10 t / Mi 10 t pro k30 ultra
Güncellendi (19.06.2021) Merhaba arkadaşlar deneme yanılma yöntemi ile araştırma yaparak sonunda bu ve diğer snapdragon işlemcilerde çalışan yöntemi bulmuş oldum ( başka kaynaktan başka cihaz için verilmiş ben olur mu derken çalıştı) Aşağıdaki modülü indirip magiskten kurun ve cihazı yeniden...forum.miuiturkiye.net
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ayrıca böyle bir konu açılmaz hocam sorunu kısaca özet olmalı başlıkta uyarı alabilirsiniz bu post dolayısıyla
Google ön belleğini komple temizlediniz mi hocam??Kusura bakmayın hocam bilmiyorum konu nasıl açlır vs. Attıgınız yöntemi denedim hala aynı şekilde duruyor düzelmedi
Evet hocam hatta uygulamala arama bölmüne google yazdım ordaki herşeyi sıfırladım. google play müzik,hizmetleri,play store vs...Google ön belleğini komple temizlediniz mi hocam??
Talimatları tekrar deneyinizEvet hocam hatta uygulamala arama bölmüne google yazdım ordaki herşeyi sıfırladım. google play müzik,hizmetleri,play store vs...
forum.miuiturkiye.net
forum.miuiturkiye.net
MTK işlemcili cihazlarda ise yaramaz bu yöntem hocam sizin cihazda MTK işlemciliSerseristyLe, "Google ön belleği" derken hangi Google uygulamasından bahsediyorsunuz hocam.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ayrıca Xiaomi listesinde Note 9s yok ne yapmalıyız.