- Adım
- Mustafa
- Cihazım
- Note 8 pro
- Konular
- 2
Hiçbir şey yapma yinede duzelmeyecek magisk e güncelleme gelicek onu bekle. Google Play'de safetyNet evalatuon var onda test ettiğimde paased oluyor ama safetynet test programında failed çıkıyor sonuç. Root ve diğer safetyNet işlemleri sıkıntısız yapılabiliyor sadece magisk de cst profile ve safetyNet API hatası veriyor bu yüzden üretici güncelleme üzerinde çalıştığını bilgisini verdi bizlerde bekliyoruz.Kırmızı fail aldım ama cihaz sertifikalı gözüküyor nasıl düzeltebilirim prop configi yapmalımıyım ve hangisini seçmeliyim 4 numaramı , 5 numaramı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Safetynet işlemi gerektiren uygulamalarda sorun yok çalışıyor. Sıkıntı magisk kaynaklı. SafetyNet Evaluation u indir Google Play'den test paased çıkıyor ama magisk de geçmiyor API hatsi veriyor şimdilik yeni güncelleme gelene kadar bekliycez. SafetyNet de sorun yok gibi ben yinede tedirginim magiskde guvendigimdem pek işlem yapmıyorum şuanda. Yinede kullanıcıya kalmış birşey risk durumu nedir tam olarak bende bilmiyorumAynen bende de aynı sorun var olay store sertifika li diyor magist te kırmızı uyarı veriyor sorun çıkarır mı safeyt APK kurdum orda da olumsuz cihaz 9s