Hocam peki aosp rom mu önerirsiniz Xiaomi telefonlara yoksa MIUI tabanlı custom romlar mı?AOSP custom rom kurarsanız saf Android deneyiminde cihazınızı kullanabilirsiniz. Stoya hocam hızır gibi hemencecik cevap vermiş ve cihazın alt forumunu da mesajına eklemiş. Birçok AOSP rom olduğu için alt forumu inceleyin. Özellikle Kullanıcı Yorumları konusunu inceleyip takip edin. Sorunuzu orada da sorabilirsiniz.
Sohbet - Redmi Note 9S Kullanıcı Yorumları
Bu konu Redmi Note 9S kullanıcılarının cihazın artıları eksileri ve cihazı yeni alacak kullanıcılarımıza görüş öneri ve fikirlerini paylaşmaları için açılmıştır.Redmi Note 9S gücünü Snapdragon 720G'den alan orta segment bir cihaz.forum.miuiturkiye.net
AOSP ve MIUI, iki farklı deneyimdir hocam. Şahsen ben ikisini de çok seviyorum, fırsatım oldukça ikisi arasında dönüp duruyorum. İkisinden birini sevmeyen de çok.Hocam peki aosp rom mu önerirsiniz Xiaomi telefonlara yoksa MIUI tabanlı custom romlar mı?
Ya telefonun 1 yıl garantisi var ve hiçbir tecrübem yok rom konularında. Bilgisayar gibi değil telefon işleri. Bilgisiz bu işe kalkışmaya korkuyorum ve garanti ihtiyacım olursa diye de biraz uzaklaştırıyor beni.AOSP ve MIUI, iki farklı deneyimdir hocam. Şahsen ben ikisini de çok seviyorum, fırsatım oldukça ikisi arasında dönüp duruyorum. İkisinden birini sevmeyen de çok.
Deneyip kendiniz yorum yapmalısınız.![]()
Cihazdan şu anlık memnunsanız karışmayın hocam. Garanti bitince, araştırma yapar girişirsiniz.Ya telefonun 1 yıl garantisi var ve hiçbir tecrübem yok rom konularında. Bilgisayar gibi değil telefon işleri. Bilgisiz bu işe kalkışmaya korkuyorum ve garanti ihtiyacım olursa diye de biraz uzaklaştırıyor beni.![]()
Öyle yapmaya karar verdim hocam. Artık 1 yıl sonra burdaysanız bir yardımcı olursunuz her haldeCihazdan şu anlık memnunsanız karışmayın hocam. Garanti bitince, araştırma yapar girişirsiniz.![]()