- Adım
- Onuralp
- Cihazım
- Mi Note 10 Lite
- Konular
- 10
Herkese merhaba arkadaşlar. Uzun süredir Apple kullandım ve sürekli telefon değiştiren biriyim. Xiaomi dünyasında Mi 8, Mi 9T deneyimlerim oldu ve şu an kullanmış olduğum Note 8 Pro modelini deniyorum. Note 8 Pro güzel cihaz fakat boyut olarak büyük geliyor ve ben çok alışamadım. Daha önceden hiç Saf Android kullanmadığım için Siz A3 kullanıcılarının deneyimlerine ihtiyacım var. Öncelikle iOS ve MIUI kullanım tecrübesi olanlar deneyimlerini anlatırsa daha çok işime yarar diye düşünüyorum. Benim bir telefondan arayüz akıcılığı dışında pek fazla bir beklentim yok çünkü telefonda sürekli oyun oynayan biri değilim benim işim daha çok sosyal medya, forumlar ve Netflix üzerine. Bu sebepten Note 8 Pro'nun daha güçlü olması pek bir önem farz etmiyor benim için. Mi 9 Lite ile Mi A3 arasında kaldım. Xiaomi'de nispeten daha Note 8 Pro'ya göre daha küçük ve ergonomi açısından elverişli cihazlar. Saf Android için genellikle sıkıcı ve Android özgürlüğünü pek sunmadığı söylenmekte bu iddialar doğru mu? Ve ayrıca A3'ten memnun musunuz? Keşke almasaydım dediğiniz yönleri var mı? Açıkçası şu an kişisel olarak benim için Android'de en sevdiğim özellik NFC ve sanırım bu cihazda mevcut değil bunun dışında pek eksik yok gibi fakat kullanım açısından sizin yorumlarınız daha önemli.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi