- Adım
- sublevel35
- Cihazım
- Redmi note 13 p
- Konular
- 8
10.3.1.0 da recoverysi silinen cihazin uzerine direk kurulabilir mi bu?
10.3.1.0 da recoverysi silinen cihazin uzerine direk kurulabilir mi bu?
Selamün aleyküm hocam öncelikle , ben geçen gün eu.11.0.3 e güncelleme yapınca twrp uçtu ne yapmam gerekir.
Genelde fasboot da kaldık diyen olmuş endişe ettim dokunamiyorum cihaza
Nasıl bir işlem gerekir riskli mi yeniden twrp atmak ?? Bilen varmı
Hocam şimdi şey deyim ben pek anlamıyorum bu işlerden bı kez yaptım ama elim titreyerek yaptım adım adım anlatabilirmisiniz , sizin için de sorun yoksa yani ilk ne yapcagim nasıl olcak bilmiyorumBu konuda ki twrp kura bilirsiniz.rom varsa fastboot düşmez.
Hocam şimdi şey deyim ben pek anlamıyorum bu işlerden bı kez yaptım ama elim titreyerek yaptım adım adım anlatabilirmisiniz , sizin için de sorun yoksa yani ilk ne yapcagim nasıl olcak bilmiyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hiç twrp kaybolmadi daha önce nasıl gelir bilmiyorum
Hocam bende mi 8 se mevcut pek yazılımdan anlamam android 8.1 ve miuTwrp Recovery YüklemeGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_mi8se dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
Pie tabanlı sistemde yuklerseniz cihaz açılmaz
Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.3.1-1029
İndirme Bağlantısı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam merhaba bende mi 8 se var android 8.1 ve miui 10.2.1 eu stabil var yazılımdan pek anlamam ama yükseltmek istiyorum yardımcı olabilir misiniz şimdiden teşekkürlerTwrp Recovery YüklemeGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
1. İşlemlere başlamadan önce bootloader kilidinin açık (bootloader unlock) olması gerekmektedir
2. Xiaomi USB driverları kurun
3. Ayarlar - ek ayarlar - geliştirici seçeneklerinden Usb hata hata ayıklamayı aktif edin.
4. USB kablo ile telefonunuzu bilgisayara bağlayın.
5. TWRP yükleme aracını zip dosyasından çıkarın, twrp_yukleme_araci_mi8se dosyasına çift tıklayarak çalıştırın (Program Türkçe çeviri için chatin_62 hocama çok teşekkür ederim)
6. Menüdeki seçeneklerden ilerleyin.
7. Kurulum tamamlandıktan sonra,
8. TWRP'nin ilk ekranında, dili değiştiriyoruz ve Salt Okunur Tut'u seçiyoruz.
Pie tabanlı sistemde yuklerseniz cihaz açılmaz
Xiaomi Mi 8 SE Twrp 3.3.1-1029
İndirme Bağlantısı :Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.