Yardım Saçma reklam gelme sorunu

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
eu beta rom
Telefon Modeli
mi 6
Bootloader Kilidi
Açık
yeni fark ettiğim üzere artık böyle reklamlar çıkmaya başladı sebebi ne olabilir ? (Yukardaki reklam)
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.360
Ben premium üye olmama rağmen çıkıyor. Sağ tarafta görüyorsunuz.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Bunu premium üyeler için kapatmayı unutmuşuz sanırım yarın kontrol edeceğim

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.360
Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.360
Ayrıca reklamlarda rahatsız olan üyelerin için şunu söylemek istiyorum.

Bu forum sitesi yaklaşık olarak 5 senedir kesintisiz hizmet vermekte, hiçbir şekilde sizlerden herhangi bir talepte bulunmamaktadır. Her geçen gün büyüyen sitemizin giderlerinin karşılanması için günümüz şartlarında paraya mutlaka ihtiyaç var. Bizim de bu giderleri karşılıyabilmemiz için sitemizde reklam yayınlamamız mecburi bir durumdur. Google reklamları dışında zaten reklam yayınlamamaya özen gösteriyor site sakinlerinin rahatsız olmayacağı şekilde yerleştirmeye özen gösteriyoruz.

Bu çıkan reklam ise Google tarafından o bölümde sitemizi ziyaret eden kişilere özel olarak çıkmaktadır bazı üyelerde çıkmayabilir iken bazı ziyaretçileri bu reklam gösterilmektedir.

Reklam engelleyici kullanan arkadaşlara da şunu söylemek istiyorum.sizi rahatsız eden reklamları evet kapatabilirsiniz fakat sizi rahatsız etmeyen reklamların orada durmasının size bir zarar yokken bize Ufak da olsa bir faydası olacaktır. Bu yüzden reklam engelleyici kullanan arkadaşlara bir şey demiyorum diyemem de zaten fakat en azından sizleri rahatsız etmeyen reklamları kapatmanızı Rica ederim.

son olarak da gerçekten reklamlardan rahatsız olan kullanıcılarımız için premium üyelik dediğimiz üyelik sistemimiz mevcuttur ve ücretler gerçekten cüzidir para kazanmak için olmadığını zaten fiyatlara bakarak anlayabilirsiniz

Oyla:

AnıLAkgLu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
AnıL
Cihazım
mi 6
Konular
51
ben kökten sorunu çözdüm magisk üzerinden energized pro modülünü kullanarak bütün internet alemindeki reklamları engellemiş oldum haha--

Oyla:

cemee

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Mi 9T Pro, Onep
Konular
2
arkadaşlar Forum sitemizdeki reklamlar yaklaşık olarak belki 1 belki 2 senedir hiçbir şekilde değiştirilmedi bu reklamlar her zaman vardı Hala da var
Yukaridan acilan reklami ve tam ekran acilan reklami daha once hic gormemistim ben

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.360
Yukaridan acilan reklami ve tam ekran acilan reklami daha once hic gormemistim ben

Demekki denk gelmemiş hocam. Dediğim gibi tüm reklam yayınları oto olarak Google tarafından yapılmaktadır.

Oyla:

aors

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdulkadir
Cihazım
Mi8 SE
Konular
44
HiddeNKinG , elbette biz de foruma destek olmasını isteriz, ancak reklamlara güvenmiyoruz, Google a güvenmiyoruz. Şöyle ki: reklam alanında ford reklamı çıksa, ne bileyim profilo reklamı çıksa sıkıntı değil. Bazen müstehcen şeyler çıkıyor, bazen Hristiyanlık propagandası. Ve inanın bunların bizim aramalarımızla bir alakası yok. Ne bir müstehcen birşey arayan, ne kılık kıyafet sitelerine giren birisiyim. Ha bağlı olduğum wifiye belki 30 40 kişi bağlı, statik ip ye göre reklam veriyorsa o ayrı durum. Hani makul reklamlar olsa tamam da, birisinin yanında mahcup edecek reklamlar çıkıyor çoğu zaman

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.360
HiddeNKinG , elbette biz de foruma destek olmasını isteriz, ancak reklamlara güvenmiyoruz, Google a güvenmiyoruz. Şöyle ki: reklam alanında ford reklamı çıksa, ne bileyim profilo reklamı çıksa sıkıntı değil. Bazen müstehcen şeyler çıkıyor, bazen Hristiyanlık propagandası. Ve inanın bunların bizim aramalarımızla bir alakası yok. Ne bir müstehcen birşey arayan, ne kılık kıyafet sitelerine giren birisiyim. Ha bağlı olduğum wifiye belki 30 40 kişi bağlı, statik ip ye göre reklam veriyorsa o ayrı durum. Hani makul reklamlar olsa tamam da, birisinin yanında mahcup edecek reklamlar çıkıyor çoğu zaman
hocam Google her zaman ip üzerinden girilen siteleri süzerek ve arama sorgularının sonuçlarına bakarak ziyaretçilerine reklam sunumu yapar yani sizinle aynı ağda bulunan kişiler mutlaka bu tür aramalar yaptığından dolayı bu tür reklamları sizde görmektesiniz ayrıca biz yönetim paneli tarafında müstehcen reklamların kapatılmasını zaten sağladık bu tarz reklamları bizim sitemizde görmenin mümkün olduğunu düşünmüyor

Oyla:

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.360
Nasıl hristiyan olunur reklamı çıkıyor bunu engellesin yöneticiler lütfen

Arkadaşlar her zaman olduğu gibi tüm forum sakinlerinin talebini mutlaka dinleriz ve sizlerin de söylediği gibi bu reklam yayıncısı sitemiz için engellenmiştir.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-10-28-21-08-46-708_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2019-10-28-21-08-46-708_com.android.chrome.jpg
    374,9 KB · Görüntüleme: 22
Oyla:
Üst Alt