- Adım
- Zeki
- Cihazım
- Redmi Note 10s
- Meslek
- Otobüs Kaptanı
- Konular
- 76
Dosyayı telefondan indirdim ama tuhaf yazılar çıkıyor pc den mi indirmeniz lazım acaba
Ne gibi bir tuhaflık?Dosyayı telefondan indirdim ama tuhaf yazılar çıkıyor pc den mi indirmeniz lazım acaba
Bneim ki orijinal rom sanırım olmuyor muş geçmiş yorumlara baktım daNe gibi bir tuhaflık?
Chorme ile indirdiyseniz uzantısı zip olabilir zip ise mtz olarak değiştirip içe aktar yaparak uygulayabilirsiniz
Evet hocam maalesef custom rom larda geçerliBneim ki orijinal rom sanırım olmuyor muş geçmiş yorumlara baktım da
Evet Pixel Experience kullanıyorum, magisk de var.Kullandığınız rom rootlu ve Magisk var mı
Evet Pixel Experience kullanıyorum, magisk de var.
Pixel Experience bir AOSP rom ve herhangi bir tema değişimi özelliği yok yani. Zaten bu yüzden bu widget'ı kullanmanın bir yolu var mı diye sormak istemiştim.kullandığınız her hangi bir tema var mı? tema içine atıp modül olarak eklenebilir.
Anladım hocam, kullandığınız rom ile alakalı bir bilgim yokPixel Experience bir AOSP rom ve herhangi bir tema değişimi özelliği yok yani. Zaten bu yüzden bu widget'ı kullanmanın bir yolu var mı diye sormak istemiştim.