Yardım S23 ultra vs Xiaomi 13 ultra vs 13t pro vs sizin tavsiyeleriniz video amaçlı bir cihaz

sunyy2003

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
redmi note6 pro
Konular
17
Herkese günaydın bugüne kadar telefonlara hiç çok para vermedim vermeyi de sevmem şu an bunu yazdığım telefon rn7 gayet de memnunum ama.bu sefer iş biraz farklı

Tamamen vlog çekiminde kullanmak istiyoruz gopro alacaktım ama gopro taşımak da ayrı bir külfet olduğu için daha sonradan telefon kararı verdim

Kullanım amacım bundan ibaret kafamizdakiler olmazsa telefonu satar yine rn7 den devam edebilirim

Çok para vermeden ham videolar çekebilmek after effect de işleyebilmek istiyorum

Tabi tüm bunlar karşısında bu iş en ucuz haliyle çözmek istiyorum

Tüm önerilerinize açığım tesekkurler

birGaripYolcu

Düşündüğün gibi yaşarsın.
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erdal
Cihazım
Xiaomi
Meslek
Mak.Tekn.
Konular
20
Vlog için s23 ultra seçmeni tavsiye ederim.
Kamera efektleri vs bunları amiral gemisi olan hemen hemen her telefon sağlıyor ayrıca bunlar için telefon ve bigisayar programlarıda oldukca fazla. Zaten editleri pc ile yapacağını düşünüyorum.

mbak63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
22
mi 13 ultra tavsiye ederim.hem telefonun kendisi daha ucuz hem kaydi.ozelliklerde birbirine cok yakin.vlog icin guzel bir artisi videolara promter gibi bir akil defteri ozelligi var. cok isinize yarayacagini dusunuyorum.konusacaginiz anlatacaginiz seyleri yazip zamanlamayla gecisi guzel

Egoege

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Mi-yu-ay
Cihazım
Rn9Pro/Joyeuse
Meslek
Eu rom düşmanlığı
Konular
49
mi 13 ultra tavsiye ederim.hem telefonun kendisi daha ucuz hem kaydi.ozelliklerde birbirine cok yakin.vlog icin guzel bir artisi videolara promter gibi bir akil defteri ozelligi var. cok isinize yarayacagini dusunuyorum.konusacaginiz anlatacaginiz seyleri yazip zamanlamayla gecisi guzel
eğer alacak kişi ön kameranın çözünürlüğünü önemsiyorsa 13 ultra sınıfta kalıyor. 1080/60 kare çekiyor ön kamera.

mbak63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
22
eğer alacak kişi ön kameranın çözünürlüğünü önemsiyorsa 13 ultra sınıfta kalıyor. 1080/60 kare çekiyor ön kamera.
ama 13 ultranin da cozunurluk ve diyaframi daha iyi.ikisinide kullandim sinifta kalacak kadar bir fark yok hocam

sunyy2003

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
halil
Cihazım
redmi note6 pro
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
On kamera lazım değil hocalarim öncelikli arka kamera zaten daha sonra duruma göre belki aynasız bir kameraya gecebilirimdrimsgre değerlendirecegim

Üst Alt