Çözüldü S23 Ultra Server Kayıt

Berkalp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk Alp
Cihazım
X3 Pro 8/256
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Oneui7
Telefon Modeli
S23 ultra
Bootloader Kilidi
Kapalı
Merhabalar. 5 gün önce server kayıtlı s23 ultra aldım. 2 sim de kayıtlı lakin sim 2 ye 1 yıl içerisinde hat takmadığı için kapanmış. Klon imei düşer mi ne yapmalıyım şu anlık problemsiz kullanıyorum. 2 simde 35 ile başlıyor

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Sim 2 imeisini en son kullanan kişi edevletten tekrar aktif edebilir.
Onun dışında sim 2 kapanması size etki etmez sim 1 ile sorunsuz kullanım yapabilirsiniz.

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
1 yıldan kapanan imei sizin ise e-devletten başvuru yapın açarlar. Sizin değilse açtıramazsanız o yuvayı kullanamazsınız

Oyla:

Berkalp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk Alp
Cihazım
X3 Pro 8/256
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sim 2 imeisini en son kullanan kişi edevletten tekrar aktif edebilir.
Onun dışında sim 2 kapanması size etki etmez sim 1 ile sorunsuz kullanım yapabilirsiniz.
Sim 1'in devlet tarafından kapatılma ihtimali var mıdır? Kayıt edilen telefonlar parçalanmış sizce kapanır mı?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1 yıldan kapanan imei sizin ise e-devletten başvuru yapın açarlar. Sizin değilse açtıramazsanız o yuvayı kullanamazsınız
Sim 1'in devlet tarafından kapatılma ihtimali var mıdır? Kayıt edilen telefonlar parçalanmış sizce kapanır mı?

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Parçalanması önemli değil. Seriyi başka birisininde çoğaltıp kullanması önemli. Biliyorsunuz bunu yapan internette basit ücretsiz uygulamalar var.

Oyla:

Berkalp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk Alp
Cihazım
X3 Pro 8/256
Konular
1
Parçalanması önemli değil. Seriyi başka birisininde çoğaltıp kullanması önemli. Biliyorsunuz bunu yapan internette basit ücretsiz uygulamalar var.
Aldığım kişi kendi verdiği eski bir lg telefonla kayıt attırmış. Aldığım kişi tanıdık yalan söyleyeceğini sanmam

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Aldığım kişi kendi verdiği eski bir lg telefonla kayıt attırmış. Aldığım kişi tanıdık yalan söyleyeceğini sanmam
yalan söyler demedim ki hocam. Onun elinde olan bir şey de yok. Dediğim gibi o imeinin serisini birisi çoğaltıp kullanırsa 2 cihazda klon olur. Ama sizin avantajınız eski sahibinin e-devletten klon eşleştirme şansı var. Bunlar en kötü senaryo olursa bu şekilde çözüm üretmeye çalışırsınız.

Biz çok karşılaşırız Mesela Cihaz sahibi der ki: ' bu cihaz tamirciye bile gitmedi nasıl klon olabilir? imeisini kim nasıl bulabilir?' google da herkesin erişebileceği basit ücretsiz imei üretme uygulamaları ile bulabilir. Hatta uygulamaya da gerek yok. Matematik bilen birisi kendisi çoğaltabilir. IMEI numaraları da kredi kartı numaraları gibi luhn algoritmasıyla oluşturulur.

Oyla:

Berkalp

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Berk Alp
Cihazım
X3 Pro 8/256
Konular
1
yalan söyler demedim ki hocam. Onun elinde olan bir şey de yok. Dediğim gibi o imeinin serisini birisi çoğaltıp kullanırsa 2 cihazda klon olur. Ama sizin avantajınız eski sahibinin e-devletten klon eşleştirme şansı var. Bunlar en kötü senaryo olursa bu şekilde çözüm üretmeye çalışırsınız.

Biz çok karşılaşırız Mesela Cihaz sahibi der ki: ' bu cihaz tamirciye bile gitmedi nasıl klon olabilir? imeisini kim nasıl bulabilir?' google da herkesin erişebileceği basit ücretsiz imei üretme uygulamaları ile bulabilir. Hatta uygulamaya da gerek yok. Matematik bilen birisi kendisi çoğaltabilir. IMEI numaraları da kredi kartı numaraları gibi luhn algoritmasıyla oluşturulur.
Yani her zaman klona düşme ihtimali var

Oyla:

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım