Soru S23 Ultra Server Kayıt Yaptırırken Neler Lazım?

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Server kayıttan sonra *#06 yapınca yeni IMEI gözükür değil mi? Bir yakınım telefonuna yaptırdığını söyledi ama kontol edince kutudaki no çıkıyor. Seni kandırmışlar diyeyim eğer sorunun cevabı evetse :)

Server kayıttan sonra o dediğinizi yapınca meid numalararının işlem yapılan numaralar olarak çıkması gerekiyor. Kutudaki meid no çıkıyorsa işlem yapılmamıştır.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Hocam 2. el telefon almayı düşünüyorum faturası bize ait telefon malesef yok. Amcamın bir tane discoverysi vardı fakat o da 1 yılda nfazla kullanılmadığı için hattı iptal olmuş olabilir. Telefonun şarj soketi çalışmadığından açamıyorum.
Eğer kapandıysa amcanızın e-devleti ile aşağıdaki bağlantıya girip tekrar kayıt yapabilirsiniz.

iibrahimdogru

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
Note 6 pro
Konular
3
Merhabalar. Önümüzdeki zamanlarda S23 Ultra cihazıma server kayıt yaptırmaya karar verdim fakat ne lazım? Meslea imesini attıracağım cihazın da samsung olmasına önem vermeli miyim? Sanırım eski bir samsung cihazın imesini attırırsam samsung pass vs. çalışıyormuş. Bir de çift imei olmasına mı özen göstermeliyim yoksa tek imei olsa da olur mu? Bir de EDL kablosunu nereden temin edebilirim? Aliexpresste 9008 EDL isimli bir kablo var onu alsam sorun olur mu?

Şimdiden teşekkürler.
Hocam kablo olayını çözebildiniz mi?

Üst Alt