Soru S22 ye İmei atılıyor mu ?

Np_Overlord

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
36
Merhaba
Yakın zamanda Gürcistana gideceğiz gitmişken S22 alıcaz Snapdragon işlemcili acaba yazılımsal imei atılıyor mu telefoncuda eskiden basitti bu işler

H.kadioglu

Xiaomi_Satış_Teknik
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
Hasan
Cihazım
Mi9t Pro
Konular
10
Atılır serverdan ücreti yüksek ama. Bazı cihazlarda edl kablosuda gerekebiliyor

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Şuanda 26 bin tl ye satıldığını düşünürsek bence genede yaptırılabilir ve hesaplı gibi, birde Türkiye ekonomisinin durumu belli olmuyor bildiğimiz üzere her türlü hesaplı olacağını düşünüyorum ben olsam yaptırırdım.

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Merhaba
Yakın zamanda Gürcistana gideceğiz gitmişken S22 alıcaz Snapdragon işlemcili acaba yazılımsal imei atılıyor mu telefoncuda eskiden basitti bu işler
EDL kablosu ile ben 95 dolara s23 plus a attırdım. Hocam versiyon önemli aldıığında güncelleme yeterki. (uygulamalarını güncelleyebilirsin cihazın android sürümünü güncelleme) şuan nisan ve öncesine atılıyor.

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
EDL kablosu ile ben 95 dolara s23 plus a attırdım. Hocam versiyon önemli aldıığında güncelleme yeterki. (uygulamalarını güncelleyebilirsin cihazın android sürümünü güncelleme) şuan nisan ve öncesine atılıyor.
Hocam edl kablom var. S23 plus telefonların en düşük fiyatlısı, yurtdışında 600 dolar'dan başlıyor. Yüklemeyi nerede yaptırdınız ? Server yüklemesi mi ?

mbak63

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mustafa
Cihazım
13 ultra
Konular
23
bence s22 ye degmez.yakinda 24 cikacak.ve 8 gen 1 isinan bir islemci.1 ay once gurcistana gittim.fiyatlar iraktan gelenlere gore yuksek yani illaki s22 istiyorsaniz bile gitmek yerine burada hemen hemen ayni fiyata alabilirsnz iraktan getirenlerden.ve bu yogunlukta bence gidilmez genede siz biliyorsunuz gideceksenizde size tavsiyem haftaici gidin.haftasonu asiri yogun oluyor.

ademacar

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Adem
Cihazım
S23 plus
Meslek
makine mühendisi
Konular
14
Hocam edl kablom var. S23 plus telefonların en düşük fiyatlısı, yurtdışında 600 dolar'dan başlıyor. Yüklemeyi nerede yaptırdınız ? Server yüklemesi mi ?
Gaziantepte yaptırdım. Telefonu bir gün telefoncuya bıraktım. Herseyim silineceğini söyledi. Sonra üzerine romu yazmış cift hatlı kayıtlı oldu cihazım

serkanguzel

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serkan
Cihazım
Mi Max
Meslek
Emekli
Konular
15
Gaziantepte yaptırdım. Telefonu bir gün telefoncuya bıraktım. Herseyin silineceğini söyledi. Sonra üzerine romu yazmış cift hatlı kayıtlı oldu cihazım
Telefoncu imei değişikliğini server üzerinden mi yükletmiş ?

Üst Alt