Soru S22 Ultra Exynos server kayıt

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Server kayıtlı bazı telefonlara güncelleme gelmiyormuş.Bende kayıtsız iken güncelleme gelmedi.Kayıt ettirdim yine gelmedi.Kayıt eden arkadaş bekle gelir dedi. Nasıl sabredelim tam 5 güncelleme gelmiş,ODİN ile güncelledim imei gitmedi.Kayıt yaptırdığınız arkadaşa, güncelleme gelmezse Manuel olarak güncelleyebilirmiyiz diye garanti veya teminat alın,yada kendisine güncelletin.Hoş Server kayıtlı cihaza yazılım,güncelleme,ve fabrika verilerine sıfırlamada imei de sıkıntı olmaz diyorlar.

StreX

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Cihazım
ㅤㅤㅤㅤㅤㅤ
Konular
241
Server kayıtlı bazı telefonlara güncelleme gelmiyormuş.Bende kayıtsız iken güncelleme gelmedi.Kayıt ettirdim yine gelmedi.Kayıt eden arkadaş bekle gelir dedi. Nasıl sabredelim tam 5 güncelleme gelmiş,ODİN ile güncelledim imei gitmedi.Kayıt yaptırdığınız arkadaşa, güncelleme gelmezse Manuel olarak güncelleyebilirmiyiz diye garanti veya teminat alın,yada kendisine güncelletin.Hoş Server kayıtlı cihaza yazılım,güncelleme,ve fabrika verilerine sıfırlamada imei de sıkıntı olmaz diyorlar.
Sim 1'deki IMEI 35 ile başlamıyor ise OTA gelmez,
işlem zaten server üzerinden yapıldığı için odin ya da ota ile IMEI silinmez
Bu işlemleri yaparken zaten araştırmanız lazımdı

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Hocam eski imei ve yeni imei de 35 ile başlıyor.Yine OTA dan gelmiyor.Acaba telefonu daha önce kullanan kişi ODİN ile yazılım veya rom değişikliği yapmış olabilirmi? Bundan dolayı OTA dan güncelleme gelmeyebilirmi?

mitsuya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
iPhone 12
Konular
1
Hocam zaten Samsung'larda bunun çözümü varmış. Samsung'un bir yazılımından manuel olarak bildiğin orjinal güncellemeyi kurabiliyormuşsun, ROM'la falan ilgisi olmadan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu arada konudan bağımsız Watch 5 ve Buds nasıl çalışıyor?

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Hocam zaten Samsung'larda bunun çözümü varmış. Samsung'un bir yazılımından manuel olarak bildiğin orjinal güncellemeyi kurabiliyormuşsun, ROM'la falan ilgisi olmadan.
Doğrudur hocam. Smart switch diye uygulama var.OTA dan güncelleme almasa uygulama ile güncelleniyor. Fakat bu uygulamada cihazınız güncel demesine rağmen,samfw de 5 güncelleme almış telefon.Odin programı ile güncelleyip hatta rom değişikliği bile yaptım.Problem yok.Benim merak ettiğim OTA dan neden güncelleme almıyor.Biraz takıntılıyım,bazen salıvermek lazım diyorum kendime

mitsuya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
iPhone 12
Konular
1
Doğrudur hocam. Smart switch diye uygulama var.OTA dan güncelleme almasa uygulama ile güncelleniyor. Fakat bu uygulamada cihazınız güncel demesine rağmen,samfw de 5 güncelleme almış telefon.Odin programı ile güncelleyip hatta rom değişikliği bile yaptım.Problem yok.Benim merak ettiğim OTA dan neden güncelleme almıyor.Biraz takıntılıyım,bazen salıvermek lazım diyorum kendime
Salıver sen de hocam. Zira Android 8 bile nerden baksan yeterli bir sürüm ve bütün uygulamalara desteği var (bilinmeyen bazı uygulamalar çıkabilir, onlar istisna, zira kaç yıllık sürüm.) Sizin şu an bulunduğunuz sürüm nedir?

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
One UI 6.0 , Android 14

mitsuya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
iPhone 12
Konular
1
One UI 6.0 , Android 14
Ben de Android 12 falan sandım hocam, Android 14 ve One UI 6.0 gibi dopdolu bir sürümün var işte, minimum 10 sene devam eder güncelleme desteği. Çözümünü ararsın ama kafaya çok takma, insanlar Android 9'lu S7 Edge kullanıyor hala, taş gibi sürüm ve taş gibi cihaz.

Model neydi bu arada?

mitsuya

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
iPhone 12
Konular
1
S23'üm olcak ve sadece kişiselleştirebilmeyi (arabirime gereksiz şeyler ekleme rengi değiştirme cart curt) geliştirecekleri Android 15 almamasını takıcam öyle mi? Yapmayın hocam, boş verin. Kullandığınız cihazın keyfini çıkartın. Android 12, 13 ve 14 arasındaki farka bakarsanız ne kadar az sıçradıklarını görürsünüz.

iOS olsa neyse. Her sürümde deneyimi etkileyen yenilikler yapıyorlar ve uygulama desteği çok çok erken kesiliyor. Android de durum böyle değil, en çokta artısını seviyorum zaten. Android 9'la bile her şeyi resmi olarak indiirp, kullanabiliyorum. Daha yeni S3 Neo'lara WhatsApp güncellemesi gelmemeye başladı, ki hala kullanılıyor. :)

Son düzenleme:
Üst Alt