Soru S21 5G

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
One os 4
Telefon Modeli
S21 5g
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Hocalarım selamlar. Mi 8 Lite ile girdiğim Miui dünyasına Mi Note 10 Lite ile devam ediyorken bir amiral gemisine geçmek istedim ve mevcut piyasada bana en uygun gelen s21 5G modeline geçiş yaptım. Cihaz şuan 4 günlük Mi note 10 litea göre pilin fark edeceğini biliyordum ama bu kadar beklemiyordum. 100'den 35 civarına 3 saat ekran süresi anca alabiliyorum. Cihazın çok yeni olmasından kaynaklı bir durum mu bu sizce batarya daha açılmamış ve optimizasyon oturmamış diye mi yoksa hep bu civarlarda mı olur sizce ona göre 14 günlük iade süresinde iade etmeyi düşünmeye başlayacağım. Yorum yazacaklara şimdiden teşekkürler

emo1616

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Redmi Note8 Pro
Konular
166
YouTube da battery drain videolarina bakın saat süre olarak

Oyla:

talhacker

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Talha
Cihazım
Xiaomi 13T
Konular
21
Amiral cihazların pil ömrü genel olarak kötü fakat Samsungda bi tik daha kötü bence iade edin kurtulun 3 saat cidden çok kötü ben 3 senelik cihazimda 7-8 saat ekran süresi alıyorum. Şahsi fikrim bana genel olarak amiral cihaz almak mantıksız geliyor çünkü hepsi iyi performans vericem diye hem pili çabuk bitiyor hemde ısınıyor işini bilen kullanıcı orta - orta üst segment cihaz alır :)

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
YouTube da battery drain videolarina bakın saat süre olarak
6 saatleri çok rahat geçiyorlar hocam ama onlarda bekleme süreleri olmuyor tabi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Amiral cihazların pil ömrü genel olarak kötü fakat Samsungda bi tik daha kötü bence iade edin kurtulun 3 saat cidden çok kötü ben 3 senelik cihazimda 7-8 saat ekran süresi alıyorum. Şahsi fikrim bana genel olarak amiral cihaz almak mantıksız geliyor çünkü hepsi iyi performans vericem diye hem pili çabuk bitiyor hemde ısınıyor işini bilen kullanıcı orta - orta üst segment cihaz alır :)
Ben de öyle düşünüyordum hocam da bir denemek istedim gerçekten. Gerek akıcılık olsun gerek kamera olsun gerçekten hiç üzmeyecek bir cihaz ama bir eksisi pil sanırım...

Oyla:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Ben pilinin normalde bu kadar gittiğini düşünmüyorum. Pil ekrana göre gayet büyük ve karanlık mod ciddi fark attırır. Bunu deneyin. Yeni alınmış cihazlarda ilk zamanlar pil kötü gider bu da artık bilindik bir şey. Bir de one ui 4.0 da pil açısından çok iyi bir sürüm değil, genel itibariyle kötü. Fakat güncelleme ile düzeldi. Güncel kalmaya çalışın.
Aynı şeyi yaşadığım için söylüyorum. (m21)
20 saat video oynatma süresi var cihazınızda. Bence bu bile düzeleceğine dair bir bilgi.

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Ben pilinin normalde bu kadar gittiğini düşünmüyorum. Pil ekrana göre gayet büyük ve karanlık mod ciddi fark attırır. Bunu deneyin. Yeni alınmış cihazlarda ilk zamanlar pil kötü gider bu da artık bilindik bir şey. Bir de one ui 4.0 da pil açısından çok iyi bir sürüm değil, genel itibariyle kötü. Fakat güncelleme ile düzeldi. Güncel kalmaya çalışın.
Aynı şeyi yaşadığım için söylüyorum. (m21)
20 saat video oynatma süresi var cihazınızda. Bence bu bile düzeleceğine dair bir bilgi.
Hocam gerçekten ekran boyutuna ve pil boyutuna bakarak tahmin yürüttüm ben de en kötü 5-6 saat çıkarırım diye düşünüyordum alırken. Zamanla biraz düzeliyor gibi şuan gereksiz uygulamaları falan da devre dışı bıraktım. İadeyi düşündüm ama başka ne alacağım sorusuna cevap yok ve cihazı da beğendim açıkçası :)

Oyla:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Hocam gerçekten ekran boyutuna ve pil boyutuna bakarak tahmin yürüttüm ben de en kötü 5-6 saat çıkarırım diye düşünüyordum alırken. Zamanla biraz düzeliyor gibi şuan gereksiz uygulamaları falan da devre dışı bıraktım. İadeyi düşündüm ama başka ne alacağım sorusuna cevap yok ve cihazı da beğendim açıkçası :)
Beğenilmeyecek gibi değil ki. Mükemmel bir cihaz. Karanlık moda alırsınız, birkaç ayar da yaptınız mı süper olur. 1 günü rahatlıkla çıkarır ki çıkarmasa bile 25w ile bayağı hızlı doluyor. Ama çıkarır yani eminim. Sadece biraz zaman lazım kalibrasyon için. Telefonu sık sık yeniden başlatın birkaç kere 100 den 0'a indirin kapalı şarj edin vs. Bunlar olayı hızlandırır.

Oyla:

sezer1907

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sezer
Cihazım
iPhone 13 256GB
Konular
68
4000mah aşırı yetersiz.

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Beğenilmeyecek gibi değil ki. Mükemmel bir cihaz. Karanlık moda alırsınız, birkaç ayar da yaptınız mı süper olur. 1 günü rahatlıkla çıkarır ki çıkarmasa bile 25w ile bayağı hızlı doluyor. Ama çıkarır yani eminim. Sadece biraz zaman lazım kalibrasyon için. Telefonu sık sık yeniden başlatın birkaç kere 100 den 0'a indirin kapalı şarj edin vs. Bunlar olayı hızlandırır.
Gün içinde istediğim gibi kullanayım akşam da %40 falan şarjım kalsa yeter cidden hocam. Sağolun önerileriniz için

4000mah aşırı yetersiz.
Ekran boyutuna göre çok öyle düşünmedim ben hocam. Ama uçuk ekran süreleri de beklenmez tabi

Oyla:

Yusufblr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yusuf
Cihazım
Begonia
Meslek
Öğrenci
Konular
47
Gün içinde istediğim gibi kullanayım akşam da %40 falan şarjım kalsa yeter cidden hocam. Sağolun önerileriniz için

Ekran boyutuna göre çok öyle düşünmedim ben hocam. Ama uçuk ekran süreleri de beklenmez tabi
Gün içinde full bakmıyorsanız %30 kalır gibi. %1'de şarja takarsınız gece. Yeterli olur. Ne demek hocam. Zevkle :)

Oyla:
Üst Alt