rusyada xiaomi ürünleri satılıyormu

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
arkadaşlar oğlum yakında rusyaya gidecek eğer orda mi4c satan yer varsa bir adet yolcu beraberinde getirteceğim rusyada xiaomi ürünleri satılıyormu bilgisi olan varmı

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
Resmi olarak satılmıyor derken sahte olduklarını kastetmedim. Bizdeki Gittigidiyor, Sanalpazar, N11 gibi siteler orda da vardır illaki ki bu yazdığınız siteler de böyle siteler olabilir. İçlerinde orjinal satanlar olduğu gibi sahte satanlar da çıkabilir. Sadece dikkat etmek ve tedbirli davranmak gerekir.
Tabi beni asıl kıllandıran şey, söylediğinize göre Xiaomi mağazası kimliğine bürünmeleri. Ortada bir resmiyet yokken böyle bir durum benim hoşuma gitmedi. Bu insanları kandırmaktan başka birşey değil. Ürünlerin orjinal olmasının bir önemi yok bu durumda.

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

stağfurullah hocam siz sahte demediniz zaten resmi satış yok deyince ben acaba sahte ürün satıyor olabiler diye düşündüm onuda yazıya döktüm kusura bakmayın

Oyla:

Ahmet cılız

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
xiaomi mi8
Konular
4
Telefonu sipariş verdim (quke ru) moskova içinde işyerine getirdiler,powerbank ve kulaklık (store-xiaomi ru) yerine gidip aldım.

Oyla:

tasamek

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi4s mipad mi6
Meslek
teknisyen
Konular
51
Telefonu sipariş verdim (quke ru) moskova içinde işyerine getirdiler,powerbank ve kulaklık (store-xiaomi ru) yerine gidip aldım.
Teşekkürler arkadaşım

MI 4W cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:
Üst Alt