Haber RR oreo rom yolda!!mi max 2

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
7.1.2 nugat resurrection remix surumunde parmak izi falan calisiyor mu? Bi ara bakmistim yoktu. Sarj suresi hakkinda bilgi verirseniz on numara olur
Calisior hocam.Sorunsuz şimdiki surumler.Ekran suresi olarak 10 saat civari aliyordum.İlla oreo kullanicam dersen lineage 15.1 var.Onu kullaniyorum şu anda,sadece ahize sesi kısılmiyor.Başka sorunu yok.Oreoda da 10 civari ekran sürem.

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Calisior hocam.Sorunsuz şimdiki surumler.Ekran suresi olarak 10 saat civari aliyordum.İlla oreo kullanicam dersen lineage 15.1 var.Onu kullaniyorum şu anda,sadece ahize sesi kısılmiyor.Başka sorunu yok.Oreoda da 10 civari ekran sürem.

Bilgi icin tesekkurler hocam. Yakin zamanda bir bakayim o ise. Agirlasti biraz kendi romu

akarsu_ts

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hüseyin
Cihazım
Mİ 5 PRO 128
Konular
3
mi5 pro 128 gb alıcam birisinden. j7 vericem üzerine 450 liraya alıcam. yalnız içime bir kurt düştü bu mi5 pro nasıldır telefonu aldığımda neyine bakmam lazım. alacağım kişi telefonu yurtdışından getirip rom atmış içine. neyine bakmalıyım telefonun bilgisi olan varmı ?

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11

Romu kurdum. Hersey tamam. Ancak çift tikla uyandirmayi bulamadim. Nereden yapiyoruz acaba?

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Romu kurdum. Hersey tamam. Ancak çift tikla uyandirmayi bulamadim. Nereden yapiyoruz acaba?
Hocam şimdi miui deyim.Hatirladiğim kadari ile ekran ayarlarinin içindeydi.Calismiyorsa googleplayden dt2w isimli programla düzeltebilirsiniz.root gerektiriyor.

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Hocam şimdi miui deyim.Hatirladiğim kadari ile ekran ayarlarinin içindeydi.Calismiyorsa googleplayden dt2w isimli programla düzeltebilirsiniz.root gerektiriyor.

Tesekkur ettim hocam. Programla oldu. Insallah farkli bir yontem kullanmiyordur. Da sarj sorunu yasatmaz. Eyvallah.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Tesekkur ettim hocam. Programla oldu. Insallah farkli bir yontem kullanmiyordur. Da sarj sorunu yasatmaz. Eyvallah.
Akşama doğru Aromalı EpicRom yükleyin ve kafanız rahat olarak cihazınızın keyfini çıkarın bence

Gesendet von meinem Redmi Note 4X mit Tapatalk

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Önemli değil hocam.Farkli bi yöntem kullanmiyor.Sadece sensorü aktif ediyor.Zaten aktivasyondan sonra programi kaldirabilirsiniz.

eren15935

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Oneplus 10 pro
Konular
11
Önemli değil hocam.Farkli bi yöntem kullanmiyor.Sadece sensorü aktif ediyor.Zaten aktivasyondan sonra programi kaldirabilirsiniz.
Hocam tekrar selamlar. Romdan memnunum. Simdilik hersey iyi. Yalniz birseyi mi sildim ne oldu anlamadim. Ekran dondurme bozuldu. Artik otomatik donmuyor ekran. Muhtemelen ttbackup ile birsey silindi. Ondan olmus olabilir. Nasil düzeltebiliriz acaba?
[doublepost=1523831258,1523831190][/doublepost]
Akşama doğru Aromalı EpicRom yükleyin ve kafanız rahat olarak cihazınızın keyfini çıkarın bence

Gesendet von meinem Redmi Note 4X mit Tapatalk

Simdilik rrdayim hocam. Yine gozatarim bakayim. Tesekkurler

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Hocam tekrar selamlar. Romdan memnunum. Simdilik hersey iyi. Yalniz birseyi mi sildim ne oldu anlamadim. Ekran dondurme bozuldu. Artik otomatik donmuyor ekran. Muhtemelen ttbackup ile birsey silindi. Ondan olmus olabilir. Nasil düzeltebiliriz acaba?
[doublepost=1523831258,1523831190][/doublepost]

Simdilik rrdayim hocam. Yine gozatarim bakayim. Tesekkurler
Ayni romu dirty flash yapin.Sonra wipe cache dalvik.Düzelir diye düşünüyorum.Yes~~Bu arada ekran süreniz nasil.?

Üst Alt