- Adım
- *
- Cihazım
- *
- Konular
- 37
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- V11.0.1.0 Android 10
- Telefon Modeli
- Redmi Note 8 Pro
- Bootloader Kilidi
- Kapalı
Selamlar,Redmi Note 8 Pro ciha...Şaka şaka bu sefer router le ilgili bir soru soracağım.1.5 ay sonra router alacağım da,evde superonline modem var.Zte markası.Daha dün geçtik modem yeni zaten.Şimdi,superonline kullanan veya kullanmayan da bilir.Superonline yani Turkcell aşırı kazık.Hızından memnunum download 48 upload 20 fakat Bi pubg de ping giriyor 240 karda geziyor ve yaklaşık 10 dakika boyunca falan düşmüyor.Bu yüzden zaten mutlaka router alacağım.Bide pc ye de ethernet lazım orası ayrı da neyse şimdi.Sorularım şunlar:
1-)Access Point ile Router arasındaki fark ne?
2-)Router a wan kablosu ile bağlarsam hız ne olur?Bunun için ayrı ücret ödemem gerekir mi veya bu yüzden superonline ye daha fazla para ödemem gerekir mi?
3-)Access point olarak kullanmam mı daha iyi olur yoksa router mi?(sadece 2 cihaz bağlanacak biri ethernet biri wlan olarak)
4-)Router I normal kendi superonline modeme bağlarsam daha fazla ücret öder miyim ve bu router den aldığım hız ne olur ve ping değeri falan nasıl olur?
Edit:Şimdi tekrardan baktım da odamda sadece bilgisayara ethernet kablosu ile kendi telefonuma WiFi ile bağlanacağım başka cihaz olmayacak buna göre şimdi benim ne almam gerek access point mi router mi yeni modem mi
1-)Access Point ile Router arasındaki fark ne?
2-)Router a wan kablosu ile bağlarsam hız ne olur?Bunun için ayrı ücret ödemem gerekir mi veya bu yüzden superonline ye daha fazla para ödemem gerekir mi?
3-)Access point olarak kullanmam mı daha iyi olur yoksa router mi?(sadece 2 cihaz bağlanacak biri ethernet biri wlan olarak)
4-)Router I normal kendi superonline modeme bağlarsam daha fazla ücret öder miyim ve bu router den aldığım hız ne olur ve ping değeri falan nasıl olur?
Edit:Şimdi tekrardan baktım da odamda sadece bilgisayara ethernet kablosu ile kendi telefonuma WiFi ile bağlanacağım başka cihaz olmayacak buna göre şimdi benim ne almam gerek access point mi router mi yeni modem mi
Son düzenleme: