Kernel Rosemary KSU (A11-A12-A13-A14-A15)

adampro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Huseyin
Cihazım
Samsung Galaxy
Konular
1
Apatch ile root atmanın farkı ne

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
27
Apatch ile root atmanın farkı ne
Apatch de son sürümde cihaz yeniden başlatılırken bazı root ayarları sıfırlanıyor. Kendimce yaşadığım bir sorun olarak yazdım. Onun dışında bildiğim bir farklılık yok hocam.

adampro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Huseyin
Cihazım
Samsung Galaxy
Konular
1
Apatch de son sürümde cihaz yeniden başlatılırken bazı root ayarları sıfırlanıyor. Kendimce yaşadığım bir sorun olarak yazdım. Onun dışında bildiğim bir farklılık yok hocam.
Ben hyperos 1.0.7 Andorid 14 romdayım. Kernelsu kuramıyorum sanırım romu beğeniyorum ama magiskle ziraaati bir türlü aşamadım shamiko hariç denemediğim şey kalmadı. Ksu kuracaktım da onun ne yapmam gerek? Attığınız dosyada A14 MIUI için dosya göremedim.

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
27
Ben hyperos 1.0.7 Andorid 14 romdayım. Kernelsu kuramıyorum sanırım romu beğeniyorum ama magiskle ziraaati bir türlü aşamadım shamiko hariç denemediğim şey kalmadı. Ksu kuracaktım da onun ne yapmam gerek? Attığınız dosyada A14 MIUI için dosya göremedim.
Evet hocam bulamamışım o yüzden yoktur. A14 tabanlı ksu eklenmiş romlar bakabilirsiniz. Redmi note 10s için custom rom telegram grupları var telegram üzerinden aratarak bulabilirsiniz. Burada telegram linki vermek yasak olduğu için veremiyorum.

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
27
Ek olarak ksu next eklenmiş Android 14 hyperos romları önerebilirim isterseniz

adampro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Huseyin
Cihazım
Samsung Galaxy
Konular
1
Ek olarak ksu next eklenmiş Android 14 hyperos romları önerebilirim isterseniz
Evet o gruplarda varım ben de ancak MIUI'a çok alıştım ama stabilse custom önerisine açığım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir ara tüm aosplerde hızlı şarj sorunu vardı onu çözdüler mi? Ben aradım ama hızlı şarj destekliyor yazan bir rom görememiştim.

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
27
Evet o gruplarda varım ben de ancak MIUI'a çok alıştım ama stabilse custom önerisine açığım hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bir ara tüm aosplerde hızlı şarj sorunu vardı onu çözdüler mi? Ben aradım ama hızlı şarj destekliyor yazan bir rom görememiştim.
Hocam gruplarda varsanız bir çok romu da görmüş olursunuz hatta şimdi gördüm ksu next için kernel bile yayınlanmışlar. Sizin kullandığınız rom da çalışır gibi görünüyor direkt onu da flash edebilirsiniz. YG:@ENT olarak geçiyor kernel ismi.

Aosp hızlı şarj konusuna gelirsek sanırım onu hâlâ çözemediler hocam. Artık rosemary kullanmıyorum farklı bir cihaza geçtim ve infinity x kullanıyorum. MIUI hyperos kadar olmasa da hızlı bir şekilde şarj oluyor bu cihaz. Note 10s için de aynı durum geçerliydi. Yani hızlı şarj sorunu çözülmemiş olsa da iyi bir şarj cihazı ile idare eder bir şarj hızı elde edebilirsiniz.

adampro

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Huseyin
Cihazım
Samsung Galaxy
Konular
1
Hocam gruplarda varsanız bir çok romu da görmüş olursunuz hatta şimdi gördüm ksu next için kernel bile yayınlanmışlar. Sizin kullandığınız rom da çalışır gibi görünüyor direkt onu da flash edebilirsiniz. YG:@ENT olarak geçiyor kernel ismi.

Aosp hızlı şarj konusuna gelirsek sanırım onu hâlâ çözemediler hocam. Artık rosemary kullanmıyorum farklı bir cihaza geçtim ve infinity x kullanıyorum. MIUI hyperos kadar olmasa da hızlı bir şekilde şarj oluyor bu cihaz. Note 10s için de aynı durum geçerliydi. Yani hızlı şarj sorunu çözülmemiş olsa da iyi bir şarj cihazı ile idare eder bir şarj hızı elde edebilirsiniz.
Eyvallah hocam o kerneli denedim olmadı. Başka yollar deneyeceğim olmadı miui eski versiyona dönüp halledeceğim. 10s için stabil miui rom biliyor muydunuz?

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
27
Eyvallah hocam o kerneli denedim olmadı. Başka yollar deneyeceğim olmadı miui eski versiyona dönüp halledeceğim. 10s için stabil miui rom biliyor muydunuz?
Profilimde önerdiğim romlar mevcut hocam. Yalnız hyperos romlar var direkt olarak MIUI arıyorsanız öneri yapamayacağım hocam.

Üst Alt