Soru Root'un pil performansına etkisi?

• Konbuyu başlatan shuj
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 4
  • Görüntüleme 1K

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Arkadaşlar merhaba Global 9.2.2 romunu magisk rootlu olarak kullanıyorum henüz yeni root edildi cihaz. Merak ettiğim root pil performansına olumsuz bir etkisi varmı? Aldığım ekran süresi root dan sonra azaldığını fark ettim bu yüzden bu soru yakıldı aklıma

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
root bir uygulama yada bir yük değildir, root telefonun herşeyine yani sistemin derinliklerine erişim iznidir bu kadar. telefonu sadece rootladıysanız telefon rootsuz halinden farksızdır. Ama rootladıktan sonra yaptıklarınız yani root izniyle sistemde yapacaklarınız bataryayı iyide etkiler kötüde etkiler, cihazı daha iyi hale getirebilir yada tamamen bozabilir bu sebepten varsayılan olarak kilitlidir. Yani rootladıktan sonra yaptıklarımıza dikkat etmek kafidir.

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
root bir uygulama yada bir yük değildir, root telefonun herşeyine yani sistemin derinliklerine erişim iznidir bu kadar. telefonu sadece rootladıysanız telefon rootsuz halinden farksızdır. Ama rootladıktan sonra yaptıklarınız yani root izniyle sistemde yapacaklarınız bataryayı iyide etkiler kötüde etkiler, cihazı daha iyi hale getirebilir yada tamamen bozabilir bu sebepten varsayılan olarak kilitlidir. Yani rootladıktan sonra yaptıklarımıza dikkat etmek kafidir.

Anladım hocam. Ben Google Camera kullanmak için sırf camera2api yi aktif edebileyim diye root yaptım şarj da da kısaltma olunca sormak istedim. Peki bu camera2api nin aktif edilmesi pile bir olumsuz sağlayabilir mi acaba?

Oyla:

Master07

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Master
Cihazım
mi note 3
Konular
0
merhaba ben de note 3 siparişi verdim. önceleri batarya performansı için 12 saat şarjda tutardık. Şimdi sizler nasıl yapıyorsunuz

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba ben de note 3 siparişi verdim. önceleri batarya performansı için 12 saat şarjda tutardık. Şimdi sizler nasıl yapıyorsunuz

O eski nesil pillerde diye biliyorum. Sadece pili tamamen bitirmemeye bal yüzden 10 dan aşağı düşmeden tekrar şarja takmak gerek lipo pilleri.

Oyla:
Üst Alt