- Adım
- Ege
- Cihazım
- Aurora/14 Ultra
- Meslek
- Öğrenci
- Konular
- 56
Rehber basit fakat dikkatli olmanızda fayda var. Ben ve forum sorumluluk üstlenmemektedir.
Hyperos 3 ile çalışan cihazlarda çalışmaktadır. Kendim 14 Ultrada denedim oldu.
Bu işlem için üç öge gerekiyor :
Leica Tema Paketi
Shizuku
Z Arcihve(rardan dosyayı çıkarmak için)
Shizukuyu çalıştırmak için:
Bildirim stilini android
Geliştirici seçeneklerinizin açık
Usb hata ayıklaması, hata ayıklama(güvenlik ayarları) ve kablosuz hata ayıklama açık olması gerekiyor.
Shizuku ile kablosuz hata ayıklamayı eşleştirmek için kod yöntemini kullanın ve eşleştirin. Uygulamadan shizukuyu çalıştırın.
Z Arcihve e geçiyoruz şimdi,
Ayarlarını açıp Root>Erişim tipini Shizuku/Sui yapın ve altındaki android/obb işlemlerine izin ver seçeneğini aktifleştirin.
indirdiğiniz tema dosyasını rardan çıkarın ve theme klasörünü kopyalayın.
Android > Data > Com.android.thememanager > Files dosya yoluna girin ve kopyaladığımız theme klasörünü yapıştırın.
Temalar uygulamasına girdiğinizde leica vibrant ve otantik olarak 2 yeni tema belirecektir.
Açılış animasyonu da değişiyor.
Kaynak : Reddit XiaomiGlobal subredditi.
Hyperos 3 ile çalışan cihazlarda çalışmaktadır. Kendim 14 Ultrada denedim oldu.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Bu işlem için üç öge gerekiyor :
Leica Tema Paketi
Shizuku
Z Arcihve(rardan dosyayı çıkarmak için)
Shizukuyu çalıştırmak için:
Bildirim stilini android
Geliştirici seçeneklerinizin açık
Usb hata ayıklaması, hata ayıklama(güvenlik ayarları) ve kablosuz hata ayıklama açık olması gerekiyor.
Shizuku ile kablosuz hata ayıklamayı eşleştirmek için kod yöntemini kullanın ve eşleştirin. Uygulamadan shizukuyu çalıştırın.
Z Arcihve e geçiyoruz şimdi,
Ayarlarını açıp Root>Erişim tipini Shizuku/Sui yapın ve altındaki android/obb işlemlerine izin ver seçeneğini aktifleştirin.
indirdiğiniz tema dosyasını rardan çıkarın ve theme klasörünü kopyalayın.
Android > Data > Com.android.thememanager > Files dosya yoluna girin ve kopyaladığımız theme klasörünü yapıştırın.
Temalar uygulamasına girdiğinizde leica vibrant ve otantik olarak 2 yeni tema belirecektir.
Açılış animasyonu da değişiyor.
Kaynak : Reddit XiaomiGlobal subredditi.