- Adım
- Serdar
- Cihazım
- Mi A2 + Mi A2L
- Konular
- 0
Hiç yoktan iyidir. İzinler kısmına tekrar açınca giremiyorsunuz , programı silip tekrar yükleyince izinler kısmı geliyor.
Silmenize gerek yok verileri temizleyin yine olurHiç yoktan iyidir. İzinler kısmına tekrar açınca giremiyorsunuz , programı silip tekrar yükleyince izinler kısmı geliyor.
Ben bu şekilde kullanıyorumEkran kilitleme için macdroid ile makro yazılabilir mi?
Birkaç püf noktası var. Yaşadığın sorun program ile alakalı değilde telefonun güvenlik ve temizlik özellikleriyle alakalı.Programi 3 gündür kullanıyorum çok tutarsız bazen çalışmıyor . Sifirliyorum tekrar çalışıyor ,bir süre sonra gene bozuluyor .
Uygulama bildirim ikonları konusunda iş görüyor lakin ekran uykuya girmiyor. Sürekli ekran açık kalıyor diğer uygulamayı kullanan arkadaşlarda da oldu mu böyle bir şey acaba merak içerisindeyim. 2 defa kaldırıp tekrar yükledim uygulamayı, değişen bir şey yok.
Sizde de ekranın uyku moduna geçme sorunu var mıdır? Bu program aktifken ekran hep açık kalıyor otomatik kapanmıyor, manuel kapatmak zorunda kalıyorum.
MI 8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi