- Adım
- Farid
- Cihazım
- Xiaomi Redmi 9
- Konular
- 12
güvensiz bir işlem artık çok yerde kaç kişi uyarıyor,yani denemeniz tavsiye değil.
Yoo sonuna kadar haksızlık ediyorsunuz.Yöntem tam anlamıyla doğru çalışsa bile cihaz soft brick oluyor. Yani açmak için her şeyi silmek gerekiyor. Bazen her şeyi silmenin de fayda etmeyeceği durumlar vardır. Bu durumda BL açık kullanıcı bir bilgisayar ile her şeyi çözebilir ancak kilitli kullanıcı için epey para gerekiyor.
İyi bakalım. Yakında buraya BL kilidi kapalı cihazı açılmayan biri gelirse hayrınıza onun telefonunu da kurtarırsınız.Yoo sonuna kadar haksızlık ediyorsunuz.
Hocam bu bir yöntem değil açık, yani orijinalde bunu yapmak yasak ama biz kullanmayı tercih ediyoruz.
Ayrıca twrpde hard brick ihtimali varken stock recoveryde yok denilecek kadar azdır.
Ayrıca mi flash tool sp flash tool chimera dft pro vs..
Hangisi ile downgrade işlemi yapılırsa yapılsın cihaz hard reset yani format yer gingerbreak (2.3.6) dan a11 e kadar yani hepsi aynı kapıya çıkıyor sizin dediğiniz bu yüzden yanlış
Genelde bu yöntemi garantisi olan cihazlar için öneriyorum hocam.İyi bakalım. Yakında buraya BL kilidi kapalı cihazı açılmayan biri gelirse hayrınıza onun telefonunu da kurtarırsınız.
Ya varya çok teşekkürler gerçekten,kurtuldum Google'ın sacma kasan telefon mesaj uygulamalarindan. Hatta telefon sanki daha seri oldu. Biraz uğraştan sonra 12.5.3 TR romdan Endonezya roma geçtim. Yapamayan arkadaşlar mifirm sitesinden hem TR hem de Endonezya romunu indirip yapsınlar. MİUİ downloader uygulamasindan inen ota yazilimla olmuyor. Çünkü 12.5.2 ota guncellemesini indiriyor en son yazılım olarak. Bizde de 12.5.3 olduğu için sürüm düşürmeyi kabul etmiyor.Dostlar video ile alakam bağım yok kendi mi 11 lite cihazımı elimde bir bardak çay içerek Endonezya romuna geçirdim bootlader açmadım pcye gerek yok garanti dışı kalmıyor güvenlik vs sıkıntısı yok güncellemeler gelmeye devam edicek. Böylelikle miui arama sms rehber kurdum ve googleden kurtuldum , paylaşmak istedim daha önce bahsi geçtiyse kusura bakmayın adminler konuyu silebilir konusu varsa , ben göremedim
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
Note 8 pro MTK işlemcili olduğu için 2 tıkla BL kilidi açılıp, kapatılıyor zaten. Sizin için korkacak bir şey yok.Bu konularda en sorunlu olan note8pro da denedim ve oldu. Bl kilidi kapalı ve şuan Endonezya yazılım kullanıyorum.