Yardım Rootlu telefonuma magisk indirdim reset attı açılmıyor

batuhan4455

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
mi10tpro
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
bilmiyorum
Telefon Modeli
mi10tpro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonum mi10t pro yurt dışı cihaz yapı kredi giremiyorum diye magisk indirdim uygulamayı açtıktan sonra önerilen dosyaları yükle dedim telefon resetlendi açılmıyor twrp girebiliyorum ne yapmam gerek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonum mi10t pro yurt dışı cihaz yapı kredi giremiyorum diye magisk indirdim uygulamayı açtıktan sonra önerilen dosyaları yükle dedim telefon resetlendi açılmıyor twrp girebiliyorum ne yapmam gerek
bilgilerim gitmişmidir hiç bişe anlamıyorum yardımcı olursanız memnuniyet duyarım

beraozbal

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bera
Cihazım
sweet
Konular
3
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bilgilerim gitmişmidir hiç bişe anlamıyorum yardımcı olursanız memnuniyet duyarım
bilgiler gitmedi şuan ama muhtemelen gidecek, twrp açıkken telefonu bilgisayara bağlayıp verilerinizi kurtarın, sonra fastboot rom vs yükleyebilirsiniz

Oyla:

batuhan4455

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
batuhan
Cihazım
mi10tpro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bilgiler gitmedi şuan ama muhtemelen gidecek, twrp açıkken telefonu bilgisayara bağlayıp verilerinizi kurtarın, sonra fastboot rom vs yükleyebilirsiniz
bilgiler gitmiş büyük ihtimal gözükmüyor bilgisayarda teşekkür ederim

Oyla:

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Eğer geç kalmadıysam... Başka hiç bir şey yapmadan indirdiğiniz magisk.zip dosyasının adını uninstall.zip yapıp TWRP'den yükleyin veri kaybı olmadan cihazınız açılacaktır.

Oyla:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Xiaomi 13 Ultra
Meslek
IT Uzmanı
Konular
13
Bilgiler gitmemiştir. Aynı romu sıfırlama yapmadan kurarsanız cihaz açılır. Root istiyorsanız da magisk kurun ama ek kurulum yapmayın. O şekilde de kullanılabiliyor.

Oyla:
Üst Alt