Yardım Rootlu telefonu güncellemek?

bur4karsln

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak Arslan
Cihazım
Redmi Note 11R
Konular
25
Merhaba. Rootlu Çin Romlu cihazım var. Hyperos 2 sürümü yüklü. Yeni bir güncelleme geldi az önce. Ama geçenlerde yine güncelleme geldi güncelledim root silindi. Şimdi 2 saat 7 GB rom dosyası indirip boot.img dosyasını flashlamak istemiyorum. Başka yolu yokmu Rootlu cihaza güncelleme yapmanın? (TWRP Yok!)

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Merhaba. Rootlu Çin Romlu cihazım var. Hyperos 2 sürümü yüklü. Yeni bir güncelleme geldi az önce. Ama geçenlerde yine güncelleme geldi güncelledim root silindi. Şimdi 2 saat 7 GB rom dosyası indirip boot.img dosyasını flashlamak istemiyorum. Başka yolu yokmu Rootlu cihaza güncelleme yapmanın? (TWRP Yok!)
Rootlu cihazda güncelleme yapmak için güncelleme dosyası indirilip kurulduktan sonra yeniden başlat demeyip root uygulamasına gidip yükle seçeneğinden aktif olmayan yuvaya kur deyip işlem bittikten sonra gelen yeniden başlat seçeneğinden yeniden başlatıyoruz.

bur4karsln

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Burak Arslan
Cihazım
Redmi Note 11R
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Rootlu cihazda güncelleme yapmak için güncelleme dosyası indirilip kurulduktan sonra yeniden başlat demeyip root uygulamasına gidip yükle seçeneğinden aktif olmayan yuvaya kur deyip işlem bittikten sonra gelen yeniden başlat seçeneğinden yeniden başlatiyoruz.
Yani normal şekilde ayarlardan güncelleme yapiyoruz ama yeniden başlatmadan, magiskden işlem yapıyoruz.

Çveneburi

Premium Üye
Premium Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M....
Cihazım
Xiaomi 14 Pro
Meslek
Private Driver
Konular
43
Yani normal şekilde ayarlardan güncelleme yapiyoruz ama yeniden başlatmadan, magiskden işlem yapıyoruz.
Evet magiskte anasayfada yükle seçeneğinin içinde aktif olmayan yuvaya yükle seçeğinden işlem yapıyoruz

Üst Alt