Eyvallah saolasinBas ve tiz yazan yerde rap ayarı var ama her tür müzik için en iyi sonuç aldığım ayar bu
Alttaki modül üstteki amoled black youtube siyah alanlarda pikseller çalışmıyor ve pil tasarrufu yapıyorŞu amoled black youtube dediğiniz hangisi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu şekilde mükemmel sŞu amoled black youtube dediğiniz hangisi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Şu şekilde mükemmel sonuç alıyorum ben
Eyvallah sağolasınResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Alttaki modül üstteki amoled black youtube siyah alanlarda pikseller çalışmıyor ve pil tasarrufu yapıyorResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hocam güncellemeyi kaldırmamışım kusura bakmaHocam güncelleme dosyasını rardan veya zipden çıkarmamanız lazım üstyen güncelleme pakedini seç diyip direk secebilirsiniz
Bencede mümkün değil hocam.
Hocam google playden oto güncelleşgirmeleri kapatın açılması gerekiyor ve gömülü youtube nin üstüne kurması lazım. Youtube güncellenirse bozuluyor. Olmadı devre dısı bırak youtubeyiHocam telefonda eu stabil rom var cihaz 5s YouTube gömülü galiba kaldıramadım bir türlü ,vanced ı magisk ten indirip yeniden başlat yaptım eski YouTube olduğu için oda çalışmadı ne dersiniz
Selametle
Güle güle kullanın hocam ayarkara girip genel deyip koyu temayı açın ve ekran içinde ekranı kapatın arka planda youtubenin keyfini sürüneyvallah hocam hepsini yaptım yeniden başlat demeyi unuttuk şimdi oldu teşekkürler
selametle