Yardım Rootlu telefonda kök dosyalara yazma hatası

yusuf333

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
mi8 lite
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
miui 11
Telefon Modeli
mi 8 lite
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle hekese merhabalar 2 gün önce 1 yılını dolduran telefonuma gcam ve diğer avantajlardan yararlanmak için root atmak istedim ilk karşılaştığım problem recorvery de hafızanın 0 mb görünmesi ve twrp nin silinmesi datayı temizledikten sonra pcden root dosyasını atıp flashlayıp bu sorunları halledip telefonu magisk ile rootlamayı başardım şimdiyse build.prop düzenlemek istediğimde yazma hatasıyla karşılaştım tüm dosya yöneticilerini okuma yazma seçeneklerini işaretleyip denedim yinede olmadı ayrıca lucky patcher ve cheat engine uygulamalarını bir kaç oyunda denedim sonuç yine aynı root sadece sistem dosyalarını görmeye yarıyor birde twrp ye döndüğümde hafıza tekrar 0 mb olarak görünüyor bu sorun roottanmı yoksa stock roomdanmı kaynaklanıyor anlamadım tecrübeli arkadaşlar önerileriniz varsa beklerim

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Twrp üzerinden 4 wipe + format data yes yapın sonra recovery yeniden başlatın, romu kurun recovery yeniden başlatın mount seçeneğinden cust persist ve sd kart hariç bağlayın sonra magisk yükleyin ve kurulumu tamamlayın. Bende de sürekli aynı hata oluyordu bu şekilde çözüm buldum.

Oyla:

yusuf333

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
yusuf
Cihazım
mi8 lite
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Twrp üzerinden 4 wipe + format data yes yapın sonra recovery yeniden başlatın, romu kurun recovery yeniden başlatın mount seçeneğinden cust persist ve sd kart hariç bağlayın sonra magisk yükleyin ve kurulumu tamamlayın. Bende de sürekli aynı hata oluyordu bu şekilde çözüm buldum.

romu recorveryden mi flashlıyorsunuz

Oyla:

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Maalesef sonuç yine ayni
Build prop dosyasını ne ile düzenliyorsunuz, magisk ile root yetkisi verdiniz mi?

Bağlantıdaki uygulama ile propları düzenleyebilir. Farklı twrp ve magisk sürümlerinide deneyin mümkünse custom rom kullanın.

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mi 8 Lite Miui romlar

Mi 8 Lite Aosp Romlar

Mi 8 Lite Ana Başlık

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt