Yardım Root'lu cihaz için youtube revanced microG kurmadan nasıl magisk üzerinden injeck edebilirim?

Fatih0034

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Red mi note 9 P
Konular
2
Merhaba arkadaşlar konu başlığında'da bahsettiğim gibi microG kullanmadan youtube vanced magisk üzerinden nasıl yükleyebilirim? Mümkünse github üzerinden açık kaynak kodlu link veya bir çözüm yolu bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim..

VHOLDY

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note11PRO
Meslek
Developer
Konular
62
Merhaba arkadaşlar konu başlığında'da bahsettiğim gibi microG kullanmadan youtube vanced magisk üzerinden nasıl yükleyebilirim? Mümkünse github üzerinden açık kaynak kodlu link veya bir çözüm yolu bilen bir arkadaş yardımcı olursa sevinirim..
Hocam bazı modüller var fakat içindekiler nedir bilemem YT Music, YT Vanced biliyorsunuz ReVanced edilmiş birden fazla uygulama var bazı modüllerde hepsi dahil olabiliyor araştırmak gerek bence

Fatih0034

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Red mi note 9 P
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bazı modüller var fakat içindekiler nedir bilemem YT Music, YT Vanced biliyorsunuz ReVanced edilmiş birden fazla uygulama var bazı modüllerde hepsi dahil olabiliyor araştırmak gerek bence
Araştırdım github üzerinden paylaşılan açık kaynaklı zipler mevcut ama çalışmıyor Bende şu an microG ile kullanıyorum ama pile etkisi var açık kaynaklı olmayanlarda mevcut güvenmediğim için yüklemiyorum

Ramazan.T

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Reagle
Cihazım
POCO X4 PRO 5g
Meslek
öğrenci
Konular
26
Alttaki linkten revanced manageri indirin. Uygulama içinde YouTube ve YouTube music in önerilen sürümü indirip yamalayın ve kullanın.

Üst Alt