Aynen hocam ingilizce. Türkçeye çevirmeyi düşünüyorum vaktim olursateşekkürler hocam. mi9t pro da 1.linkteki uygulama çalışıyor. yalnız ingilizce olarak kuruluyor bilginiz olsun. ayrıca ultra pil tasarrufu modundan çıkınca google hizmetleri başlatılamadı diye uyarı veriyor. bildirim kapatılarak çözülebilir. ancak süper wallpaper duvar kağıdını kapatıyor. tekrar girip aktif etmeniz gerek. o yüzden güncellemeyi kaldırarak eski sürüme döndüm. sonrasında orjinal güncellemeyi yapamadı. 3.9.2 sürümünü kendim indirip kurabildim son haline dönmesi için.
Hocam denedim yükledim kurdum bende çıkmadı ultra güç tasarrufuResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kurulum:
1-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirgüvenlik uygulamasını indirip kurun. Eğer hata verir iseLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdeneyin
2- Bu kadar
Resimler:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Not: Yöntemi bizzat denedim. Çalışıyor
Şuan ki güvenlik uygulaması sürümünden daha yeni olan çin sürümü security uygulaması kurmanız gerekiyor.Hocam bende uygulama yüklenemedi hatası veriyor![]()
İşe yaradı hocam teşekkür ederimŞuan ki güvenlik uygulaması sürümünden daha yeni olan çin sürümü security uygulaması kurmanız gerekiyor.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
bunu deneyin birde.
Yine olmazsa güvenlik uygulamanızın güncellemelerini kaldırıp deneyin.
Ultra pil tasarrufu global rom da yok mu zatenResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kurulum:
1-Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirgüvenlik uygulamasını indirip kurun. Eğer hata verir iseLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirdeneyin
2- Bu kadar
Resimler:
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Not: Yöntemi bizzat denedim. Çalışıyor