Yardım Root

yetiskinx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
a2 lite
Konular
17
A2 lite için ROOT işlemini anlatan konu bulamadım arkadaşlar yönlenditebilecek var mı?

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yetiskinx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
a2 lite
Konular
17
Deneyeyim anlık bilgilendirme yaparım teşekkür ederim.

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şöyle bir sıkıntı var.Benim cihazım AndroidOne MIUI arayüzü yok.Ek ayarlar bölümü bende yok yani

Oyla:

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Oyla:

yetiskinx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
a2 lite
Konular
17
Oyla:

yetiskinx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
a2 lite
Konular
17
Estağfurullah bekliyorum hocam.
Şuanda telefon açılıerken alt tarafta unlocked yazısı cıkıyor sanırım son attığınız link ile kilidi açabildim.Cihaz sıfırlanmış olarak açıldı.Şimdi TWRP ve Magisk olaylarına girişeyim, yardımcı oldugunuz için çok teşekkür ederim.

Oyla:

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Şuanda telefon açılıerken alt tarafta unlocked yazısı cıkıyor sanırım son attığınız link ile kilidi açabildim.Cihaz sıfırlanmış olarak açıldı.Şimdi TWRP ve Magisk olaylarına girişeyim, yardımcı oldugunuz için çok teşekkür ederim.

Hayırlı uğurlu olsun a2 lite için twrp olan konuya girerek herşeyi o kısımdan halledebilirsiniz.Benden sonra arkadaşın attığı mesajda konu tam olarak anlatılıyor zaten kolay gelsin.İyi forumlar :)

Oyla:

yetiskinx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
a2 lite
Konular
17
Hayırlı uğurlu olsun a2 lite için twrp olan konuya girerek herşeyi o kısımdan halledebilirsiniz.Benden sonra arkadaşın attığı mesajda konu tam olarak anlatılıyor zaten kolay gelsin.İyi forumlar :)
Vallahi saatlerdir TWRP kurmakla uğraşıyorum fakat olmadı.Bir çok sitede yazan şeyleri eksiksiz denedim ve No Command hatası aldım hep.En sondada bahsettiğiniz linkten yararlanayım dedim bu sefer de ''The System Has Been Destroyed'' hatasını aldım.Brick oldu muhtemelen umarım çözebilirim.

Oyla:

yetiskinx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
a2 lite
Konular
17
Vallahi saatlerdir TWRP kurmakla uğraşıyorum fakat olmadı.Bir çok sitede yazan şeyleri eksiksiz denedim ve No Command hatası aldım hep.En sondada bahsettiğiniz linkten yararlanayım dedim bu sefer de ''The System Has Been Destroyed'' hatasını aldım.Brick oldu muhtemelen umarım çözebilirim.
An itibariyle MiFlash ile Stock ROM kurulumu yaptım ve cihazı kurtardım, yine başa döndük TWRP olayını çözmem gerek.

Oyla:

yetiskinx

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
İbrahim
Cihazım
a2 lite
Konular
17
An itibariyle MiFlash ile Stock ROM kurulumu yaptım ve cihazı kurtardım, yine başa döndük TWRP olayını çözmem gerek.
Yok arkadaş TWRP kuramıyorum.2. kez brick oldu yine stock kurdum uyuma vakti geldi artık.Yapamadım maalesef.Uyandıktan sonra birşeyler düşüneceğim artık.Lakin anlamadığım nokta yerli yabancı her sitede ki methodları denedim fakat sonuca ulaşamadım.Sinir eden noktada bu...

Oyla:

Batuhanyildirm

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan
Cihazım
Redmi 5 Plus
Konular
6
Yok arkadaş TWRP kuramıyorum.2. kez brick oldu yine stock kurdum uyuma vakti geldi artık.Yapamadım maalesef.Uyandıktan sonra birşeyler düşüneceğim artık.Lakin anlamadığım nokta yerli yabancı her sitede ki methodları denedim fakat sonuca ulaşamadım.Sinir eden noktada bu...

Bu linkyeki dosyayı indirin öncesinde Stock rom sonrası bootloader kapandıysa geri açın hocam.

Bu linkteki ADB ve fastboot dosyalarını indirin ardından bilgisayara kurun.

Ardından indirdiğiniz twrpnin ismini twrp.img şeklinde düzenleyerek adb dediğimiz az önce yüklediğiniz uygulamanın bulunduğu klasöre atın.

Telefondan geliştirici seçenekleri içerisindeki USB seçeneklerini aktif edin.

Sonrasında ses kısma+Power tuşuna basarak telefonu fastboot moduna alın ve cihazı bilgisayara bağlayın.

Adb klasörünün içerisine girin ve shift sağ tık ile komut penceresini açın ve şunu yazın ;

fastboot flash recovery twrp.img

Bu işlem 10 saniye falan anca sürer belki daha kısa sonrasında ses açma ve Power tuşuna uzun basarak twrp moduna girelim.Twrp modunda telefonu pcye bağlayıp magisk dosyasını telefonunuza aktararak flashlama yapabilirsiniz.

Bir de böyle deneyelim hocam.

Oyla:
Üst Alt