Soru Root yüklemelimiyim???

demhat2121

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Demhat
Cihazım
ruby
Konular
8
Bu cihazı kullandım, 120 FPS cihazınızı kaldırmayacaktır tdm de belki sabit verir ama normal modda aşırı ısınacak ve FPS sabit durmayacak. O yüzden 90 düşunebilirsiniz. Rootun en büyük zararı garantinin gitmesi aslında ama bu bizim gibi kullanıcilar için gereksiz birşey. Rootu kullanmayı biliyorsanız size zarardan daha çok avantajı olacaktır lsposed modülleri, lucky patcher, game guardian, magisk modülleri gibi daha sayamadığım bir çok avantajınız olacak.
Tdm de 120 oynamayı düşünüyorum fanla klasik de 90 fanli sorun olacagini düşünmüyorum zaten yd cihaz birde bl açık olduğu için zaten garanti disi

rastalgun

This is the way
Yönetici
Destek Ekibi
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RasAlghun
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
34
Tdm de 120 oynamayı düşünüyorum fanla klasik de 90 fanli sorun olacagini düşünmüyorum zaten yd cihaz birde bl açık olduğu için zaten garanti disi
İşlemci o kadar performans vermez.

DoktorProxy

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren
Cihazım
Redmi Note 12 5
Konular
33
90 FPS bile sabit olmayabilir. Güçlü bir fan kullandığınızdan emin olun. Kusura bakmayın bende tam hatırlamıyorum sadece bi 2 el tdm girmiştim 90 fpsle o kadar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Performans modu falan açabilirsiniz ama dediğim gibi fanın bile soğutamayacağı şekilde ısınır ve şarj su gibi akar

Üst Alt