Soru Root yapmalı mıyım? kafam çok karışık..

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.1 Xiaomi.Eu Beta 9.11.7
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar 10 gündür custom rom kullanıyorum bir kaç tane rom denedikten sonra eu beta da kaldım rom konusu şu an için çözüldü asıl önemli olan konu; custom roma geçtiğim den beri Global'e göre yazı tipi ve tema ekleme dışında bana artı birşey katmadı root etmeli miyim cihazımı?? Rootlarsam bana artıları ne olur?? Rootlu kullanan dostlar sizde olup da bende olmayan özellikler nedir??

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Rootsuz telefon, sossuz makarna gibidir hocam yavan gitmez yani :) :D mis gibi Magisk yükleyin ve rootlayın cihazınızı sonrasında işinize yarayan birçok modülü yükleyebilirsiniz. Özgürlüğünüzü dahada arttırın..
Kesinlikle katılıyorum hocam.Bazen sos çok acı olup, ağızdan ateş çıkarsa da, hep daha fazlasını istetiyor. :@:Ddance~~

Oyla:

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Merhabalar 10 gündür custom rom kullanıyorum bir kaç tane rom denedikten sonra eu beta da kaldım rom konusu şu an için çözüldü asıl önemli olan konu; custom roma geçtiğim den beri Global'e göre yazı tipi ve tema ekleme dışında bana artı birşey katmadı root etmeli miyim cihazımı?? Rootlarsam bana artıları ne olur?? Rootlu kullanan dostlar sizde olup da bende olmayan özellikler nedir??
Bu soru çoktan cevaplanmış, benim bir şey ilave etmeme gerek yok

Gesendet von meinem Schajomi mit Tapatalk

Oyla:
Üst Alt