Soru Root yapmalı mıyım? kafam çok karışık..

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI 11.1 Xiaomi.Eu Beta 9.11.7
Telefon Modeli
Redmi Note 7
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar 10 gündür custom rom kullanıyorum bir kaç tane rom denedikten sonra eu beta da kaldım rom konusu şu an için çözüldü asıl önemli olan konu; custom roma geçtiğim den beri Global'e göre yazı tipi ve tema ekleme dışında bana artı birşey katmadı root etmeli miyim cihazımı?? Rootlarsam bana artıları ne olur?? Rootlu kullanan dostlar sizde olup da bende olmayan özellikler nedir??

alp15eren

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alperen
Cihazım
Redmi 7
Meslek
Öğrenci
Konular
13
Ben redmi 7 cihazımdada xiaomi.eu rom kullanıyorum ve root attım. Sırf dolby için bile root atmak istiyor insan. Dolbyi kurduktan sonra müzik dinlemek çok keyifli oluyor :) Yanlış bilmiyorsam redmi note 7 de dolby yok. Kurmanı tavsiye ederim

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Rootsuz telefon, sossuz makarna gibidir hocam yavan gitmez yani :) :D mis gibi Magisk yükleyin ve rootlayın cihazınızı sonrasında işinize yarayan birçok modülü yükleyebilirsiniz. Özgürlüğünüzü dahada arttırın..

Oyla:

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben redmi 7 cihazımdada xiaomi.eu rom kullanıyorum ve root attım. Sırf dolby için bile root atmak istiyor insan. Dolbyi kurduktan sonra müzik dinlemek çok keyifli oluyor :) Yanlış bilmiyorsam redmi note 7 de dolby yok. Kurmanı tavsiye ederim
Dolby yok hocam evet mesela adAway kurmak istedim onun içinde root gerekiyormuş.. Benimde merak ettiğim asıl konu bu işte cihazını rootlu kullanan arkadaşlarda olup da bende olmayan özellikler uygulamalar ve avantajlar nedir? Herkes katılsa bilgi sahibi olsam çok güzel olur..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rootsuz telefon, sossuz makarna gibidir hocam yavan gitmez yani :) :D mis gibi Magisk yükleyin ve rootlayın cihazınızı sonrasında işinize yarayan birçok modülü yükleyebilirsiniz. Özgürlüğünüzü dahada arttırın..
Hocam bunu direk flaşladığımda cihaz rootlanmış mı olacak?

Son düzenleme:
Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Dolby yok hocam evet mesela adAway kurmak istedim onun içinde root gerekiyormuş.. Benimde merak ettiğim asıl konu bu işte cihazını rootlu kullanan arkadaşlarda olup da bende olmayan özellikler uygulamalar ve avantajlar nedir? Herkes katılsa bilgi sahibi olsam çok güzel olur..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bunu direk flaşladığımda cihaz rootlanmış mı olacak?

Evet hocam.

Oyla:

RezzNar

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
8
Yardımların için teşekkürler hocam.. Şimdi yapmam gereken şey istediğim modülleri bulup Magisk üzerinden yüklemek di mi?

Aynen öyle evet. Magisk'e girip indir kısmından modülde indirebilirsin veya istediğin modülü aratabilirsin indirdikten sonra modüller kısmına girdiğinde + işareti olacak ona basıp dosya yöneticisi üzerinden inen modül dosyasını gösterip kurabilirsin.

Oyla:

Sneijder

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
51
Aynen öyle evet. Magisk'e girip indir kısmından modülde indirebilirsin veya istediğin modülü aratabilirsin indirdikten sonra modüller kısmına girdiğinde + işareti olacak ona basıp dosya yöneticisi üzerinden inen modül dosyasını gösterip kurabilirsin.
Hocam peki twrp kalmalı mı Cihazım da? Kaldırmalı mıyım?

Oyla:
Üst Alt