Rica ederim ..bende İlker kardeşime bu konu için tekrar teşekkür etmis olayımtamamdır hocam teşekkür ederim
Doğrudan yükle kaldırmapeki hocam direk kursam hali hazırdaki whatsapp mesajlarım vs kay olur mu, kurulu şuanda güncel versiyonu
yedekleyip kaldırdım ve yükledim. Aslında düşündüm doğrudan yükleme yapayım mı diye de ne olur ne olmaz diye garanti olsun olsun dedim.Doğrudan yükle kaldırma
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
yükledim wa çalıştı, ancak whatsapp yine arka planda güncelleme yapmış, Google play den uygulama güncellemesini kapadım ama yine yapmış. yok mu bi çözümLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Ben olay storeden uygulamayı ayırdığım halde güncelleniyoryükledim wa çalıştı, ancak whatsapp yine arka planda güncelleme yapmış, Google play den uygulama güncellemesini kapadım ama yine yapmış. yok mu bi çözüm
Eğer bl kilidin açıksa zydisk detach indir tabi root istiyor program bu programla play store ile apk uygulamalarını ayrıştırıyorsunBen olay storeden uygulamayı ayırdığım halde güncelleniyor
Oda çözüm olmazsa kökten çözümü bunları kur sonrasında reset at lsposed uygulamasından bunları trickle interneti kapatıp play store play store hizmetlerini kapat sonrasında İnterneti açıp hızlı bir şekilde reset at telefona sonrasında destekli wp yi kur kurumlar bittiği zaman karşıma kwseweb diye karşına uygulama gelicek onun içinden wp ye onay ver bu yaptığın play storeyi komple kapatıyor güncellemeler vs cihazında sertifika yoksa aktif ederEğer bl kilidin açıksa zydisk detach indir tabi root istiyor program bu programla play store ile apk uygulamalarını ayrıştırıyorsunLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Play store ve play hizmetlerini sıfırla hem güncel sürümü sil hem verileri silEğer bl kilidin açıksa zydisk detach indir tabi root istiyor program bu programla play store ile apk uygulamalarını ayrıştırıyorsunLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oda çözüm olmazsa kökten çözümü bunları kur sonrasında reset at lsposed uygulamasından bunları trickle interneti kapatıp play store play store hizmetlerini kapat sonrasında İnterneti açıp hızlı bir şekilde reset at telefona sonrasında destekli wp yi kur kurumlar bittiği zaman karşıma kwseweb diye karşına uygulama gelicek onun içinden wp ye onay ver bu yaptığın play storeyi komple kapatıyor güncellemeler vs cihazında sertifika yoksa aktif eder
Rezygisk ne işe yarıyor . Detach edeli aylar oluyor ama güncelleniyor sürekli. Sertifika sorunum yokEğer bl kilidin açıksa zydisk detach indir tabi root istiyor program bu programla play store ile apk uygulamalarını ayrıştırıyorsunLinkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Oda çözüm olmazsa kökten çözümü bunları kur sonrasında reset at lsposed uygulamasından bunları trickle interneti kapatıp play store play store hizmetlerini kapat sonrasında İnterneti açıp hızlı bir şekilde reset at telefona sonrasında destekli wp yi kur kurumlar bittiği zaman karşıma kwseweb diye karşına uygulama gelicek onun içinden wp ye onay ver bu yaptığın play storeyi komple kapatıyor güncellemeler vs cihazında sertifika yoksa aktif eder