Öncelikle dosya paylaşımını yapmadan konu altına "güncellemenin geldiğini" söylemeniz yeterli olacaktır. Böylelikle bende güncellemeyi sağlarım ayrıca geliştiriciyi yakından takip ediyorum ve daha 18:28'de güncellemeyi paylaşmış konuyu güncelleyeceğim.2.25.25.XX
Sanırım güvenlik amaçlı arka plan da kendini güncelleme yapıyor, update locker ile güncellemeyi kesmişmiydiniz?Wp yine güncelleme yapmış kapalı olmasına rağmen, çok sık yapmaya başladı bu güncellemeleri
Evet yapılabiliyor ancak reklamlı ve piyasa da çok fazla aynı uygulamalardan mevcut. Bu modül root kullanıcıları için daha kapsamlı ve açık kaynak kodlu olması iyi.Hocam bunların hepsi rootsuzda yapılıyor diye biliyorum root farkı nedir avantajı ne tam olarak?
uptade locker denemedim de Zygisk detach denedim işe yaramamıştı.Sanırım güvenlik amaçlı arka plan da kendini güncelleme yapıyor, update locker ile güncellemeyi kesmişmiydiniz?
Bu daha kapsamlı bir modül hocam deneyin.uptade locker denemedim de Zygisk detach denedim işe yaramamıştı.