Bootloader kilidi geri kapatılınca garanti devam ederBootloader kilidi açık mı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Eğer bl kilidi açıksa zaten garanti bitmiştir
Bootloader kilidini de kapatırsan garanti devam ederRoot atmak istiyordum ama cihazı alalı daha 1 ay oldu root attıktan sonra geri çekmek istesem garantiyi düzeltir mi ?
Bootloader kilidi geri kapatılınca garanti devam eder
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bootloader kilidini de kapatırsan garanti devam eder
Elimde Redmi 10 varken hep custom rom kullanıyordum,garanti servisine vermeden önce miui'ı geri flaşlayıp bootloader'ı da geri kilitleyip veriyordum bir sorun çıkmıyordu.Bir tek bu cihaz değil diğer telefonlarda da sorun olmuyorTeknisyen isterse kilit açılıp, kapandığını tespit eder ,arızayı da buna bağlar, garanti dışı bırakır cihazı....
Mi flash ile yazılım atıp kapatirken de lock/clean secenegini seçince zaten kimse bir şey anlayamaz ki. Yani garantiye gondereceğin zaman veya satacağın zaman yeni yazılım atarsın sorun olmaz.Root atmak istiyordum ama cihazı alalı daha 1 ay oldu root attıktan sonra geri çekmek istesem garantiyi düzeltir mi ?
Elimde Redmi 10 varken hep custom rom kullanıyordum,garanti servisine vermeden önce miui'ı geri flaşlayıp bootloader'ı da geri kilitleyip veriyordum bir sorun çıkmıyordu.Bir tek bu cihaz değil diğer telefonlarda da sorun olmuyor
Zaten bir tek bana bişey olmadı demiyom zaten.Herkes öyle yapıyo bişey olmuyo.Ama ille de redmi 10 u garantiye göndermek zorunda değil çünkü genel olarak mediatek cihazları kurtarmanın bir sürü yolu var.Bana bir şey olmadı size de olmaz demeyin,risk bu. Ekran kararır, güç tuşu bozulur rom atma imkanı olmaz sıkıntı olur o yüzden garantili cihaz da risk almaya değmez madem risk alınacak direk garantisiz alınsın ayrıca iki katına yakın fiyat farkı vermemiş olur...
ekremunal